Adaçayı & Tereyağı Soslu Ravioli (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
adacayi-ve-tereyagi-soslu-ravioli-yemek-1.jpg


İçindekiler

* 80 gr romano peyniri (1 cup) (1 su bardağı İzmir Tulumu kullandım)
* 500 gr taze ravioli (Migros'ta 300 gr'lık paketlerde taze ravioli satıyorlar, ama 300 gr iki kişiyi doyurmaz. Yanına başka yemekler eklemek lazım. Ben ricotto peynirlisinden aldım. Hindili ve tavuklu çeşidi de vardı.)
* 80 gr tereyağı
* 1 diş ezilmiş sarımsak
* 1 yemek kaşığı ince ince doğranmış taze adaçayı yaprağı

Hazırlanışı

* Sebze soyma aparatıyla peynirleri ince ince traş edin.
* Taze raviolileri kaynar suyun içinde, paketin üstünde yazan süre kadar haşlayın ve süzdürün. (5 dakika yeterli geliyor. Taze olduğu için hemen haşlanıyor.)
* Bir tencerede yağı eritin. Sarımsakları ve adaçayını ekleyin ve tereyağı kahverengi olana kadar kızdırın. Bu yaklaşık 2 dakika sürüyor.
* Raviolileri ekleyip nazikçe karıştırın ve üzerinde traşlanmış peynirlerle servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst