Ada CeyLin

Ada Ceylin

Bayan Üye
Arkadaslar Öncelikle HosgeLdiniz..

Kısaca Bende Kendimi Tanıtayım..

Sitedeki Nick : Ada CeyLin

GerCeK İsim : Ada Ceylin AYDIN.

01.10.1990 Ankara DoGum'Luyum Ve HâLâ'da Burada Yasamaktayım..

Terazi Burcu'yum

Hasta Bir GalataSaray'lıyım ( ama erkek arkadasım isterse FenerBahceLi oLurum )

İki Kardeşiz, Benden Büyük oLan Evli Bir Ablam Var.

Ve Bu Zamana Kadar aLdıgım En İyi Haber DiyeBilirim.. Bide Annem 4.5 AyLık HamiLe Erkek..

Hobi oLarak İse..

Kitap oKumak, Yüzmek, Okey, Bilardo, Batak, Oyunları Oynamak. Ve En İyisi İse Arkadaslarımla aLıs VeriS Yapmak.. Ve Tabiki En VazgeCiLmez oLan KorrKu Filmi Var.. Ve Tabiki Ankaranın Meshur GençLik Parkı'na Gitmek..

Fobi'lerim İse : YOK Yada Aklıma geLmedi..

Ve okuL Hayatımm : Aslında Cok İçine Kapanık ßır İnsanım Okul Hayatımda Hep ßoyle Geçtı Derslerım Hep Guzeldı ßaşarılı Ögrencıler Arasındaydım Annem Ve ßabam ßenım Toplantılarıma Gıtmeyı Çok Severlerdı Çunku Sureklı Övülüyolardı. ßu Açıdn Ufakta Olsa ßıkaç Ödül Aldım Okulda. Lise Sonda Dersaneye ßaşladım Hayatım Karardı Orda Ortama Alışamadım Herşey ßenım Aleyhıme Olmaya ßaşladı Dersane ßıttı Sınav Oldu Rahatladım Dedım Tam Sonuçların AçıkLandıgı Donemde ßazı Talıhsız Olaylar Yaşadım Ö.s.s. De Guzel ßır Puan Almama Ragmen Tercıh Yapamadm ßende Sonradan A.ö.f. Yazdım Ve Şimdi İşletme 1.Sınıftayım Seneye A.ö.f. De Kaydımı Dondurup Yenıdn Sınava Gırmeyı Duşunuyrum Ve Kendıme Guvenıyrm Seneye Kesın Cografya ßölüm Okuyo Olucam. Tabı Allahu TeaLa Nasip Ederse.. İnş.

Ve Son.. : Suan İse Calısıyorum.. Amcamla Beraberim..

Sizleri Cok Seviyorum.. :106:​

Özelliklede Birisini.. :67:

Not : Sayfamın Yapımında Kimsenin Yardımı Yoktur.. :)

Son düzenleme:
---> Ada CeyLin

sevdigin kisiyi merak ettim

Neyse Kardesin Hayırlı oLsun allah analı babaLı büyütsün

Seni tanımak güzeldi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri