Ad-Block - Reklamlardan Kurtulun

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim.Bazı arkadaşlar da benim gibi mağdur olmuştur.Google'yi açıyorsun alttan reklamlar çıkıyor.Film sitesi açıyorsun yandan +18 reklamlar çıkıyor.Araştırdım soruşturdum bu reklamlardan nasıl kurtulurum diye.Sonunda çözümü buldum bizzat kendim denedim tüm reklamlardan kurtuldum bu program sayesinde..Öncelikle indirme linkini vereyim.

Google Chrome için Tıklayın.

Mozilla İçin Tıklayın

Opera İçin Tıklayın

İnternet Explorer İçin Tıklayın

Arkadaşlar ekran görüntüsünü atıp kullanımı hakkında biraz bilgi verip konuyu bitireceğim.

Üstteki resimdeki tuşları anlatayım.

1. Adblock'u duraklat tuşu nerede işimize yarar diye sorabilirsiniz.Bazı sayfaların açılması için Adblocku durdurun der.Bu tuşa basınca pasif oluyor.İşimiz bittikten sonra Adblock'u tekrar başlata basınca da aktif oluyor.

2. Bu sayfada bir reklam engelleyin özelliği çok faydalı bir özeliktir.Çünkü bazı reklamlar otomatik engellenemiyor.Bu aşamada da biz devreye giriyoruz.O tuşa bastıktan sonra Bu şekilde bir ekran çıkıyor, reklama tıklıyoruz ve bir ibre çıkıyor o ibreyi sağa sola hareket ettirdiğimizde doğru noktaya gelince reklam yok oluyor.Daha sonra iyi görünüyor adlı tuşa bastığımızda ise onaylanıyor ve bir daha o reklam çıkmıyor. Diğer tuşları anlamışsınızdır zaten En sondaki tuşa basınca da isteğe bağlı olarak reklam bildirebilirsiniz.Hani üstte bahsettiğim otomatik engellenmeyen reklamlardan birini bildirebilirsiniz. Benden bu kadar arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur.İnanmayanlar için kanıt resimler de aşşağıda.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri