Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına haklı eleştiri !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına haklı bir eleştiride bulundu.

Köşe yazısında "Yetenek Sizsiniz jürisinin 'sorumluluğunu' zaman zaman bu sütunlarda hatırlatma ihtiyacı hissediyorum. Zira onlar bizim toplumumuzda neyin yetenek olup neyin olmadığını ayırt etmeye yarayan birer turnusol kağıdı görevi üstleniyorlar" ifadelerini kullanan Aytuğ, ekran başındaki izleyicilere yetenek diye sunulan gösterileri eleştirdi.

Aytuğ, "Ekran karşısındaki insanların pek çoğu 'yetenek' algılarını bu programa göre şekillendiriyorlar.İşte bu nedenle verdikleri kararlar, yaptıkları konuşmalar önemli...Yarışmada zaman zaman cam yiyenleri, jilet yutanları, orasına burasına şiş batırıp cam kırıklarının üzerine atlayanları, gırtlağında mızrak eğenleri filan da izliyoruz.Şahsen bunların 'yetenek' olduğuna inanmıyorum." diye yazdı.​

---> Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına haklı eleştiri !

izlemesi bile hos degil zaten o tur gosterileri. Bana zevk vermiyor en azindan ama yetenek mi? bana gore evet yetenek.
Dans etmek, spor yapma, kopekle gelmek (bunlari izlemesi hos ama bunlar egitimle olacak seyler oldugundan bana gore yetenek degil)
tabikide insanda biraz yetenek varsa o seyi egitimle basarabilir ama yinede...

karete ogrenirsin gelirsin uygularsin, jimlastige gidersin, gelirsin orda akrobatik gosteriler yaparsin, ama cam yemenin, jiletlenmenin vs. onlarin egitimi oldugunu zannetmiyorum.

yetenek olup olmadigi farkli, yararli ve zararli olup olmadigi farkli kanimca...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri