açtığım başlık kilitlenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> açtığım başlık kilitlenmiş

Arkadaşım

1. Konu erken açıLmış Yönetim uygun görmemiş demek ki.

2.NorMaL bi üyenin KutLamısı farkLı Yönetimin üyeLerine KutLaması FarKLı OLur.

1. Konu erken açıLmış Yönetim uygun görmemiş demek ki.

Oradaki kutlama mesajlarına not bırakanların arasında mod ve adminler de var. Yönetim iki türlü mü?

2.NorMaL bi üyenin KutLamısı farkLı Yönetimin üyeLerine KutLaması FarKLı OLur.

Fark nedir acaba. ? Yani illaki kutlama mesajlarına mod admin co-admin vs yetkili kişilermi açar.? Neyse benden bu kadar. Bir üyeyin açtığı mesaj küçümseniyorsa eğer ve sırf ego tatmini için konu saçma bir nedenden kilitlenip aynı konu etik dışı bir davranış ile tekrar açılıyorsa ve buna ortak olunuyorsa benden bu kadar.

normal bir üyenin kutlaması farklı yönetimin kutlaması farklı ne demek? siz 1. sınıf bizler 2. sınıfmıyız kutlama başlıklarını bizler açamıyacağız o zaman böyle bir kural varmı?hem açtığım o mesaja sizde cevap yazdınız..neden o zaman uyarmadınız?Kurban bayramı kutlamasınıda sınıflara ayırdınız ya bişey diyemiyorum ben size

Son düzenleme:

ArkadaşLAr Anlamıyorsunuz Galiba yada anlamak istemiyorsunz şimdi ben burya ne yazsam siz Bi yerden bişey çıLartırsınız.

Onun için Diyorum ki Yönetim BöLE İstemiş BöLE Kalacak.:)

İlk Önce Günaydın Sevgili Üye

Evet Konunuz böyle Uygun Görüldü

Nedenmi Daha Yeni Üyesiniz

Biz Yönetimiz Sizce Bizim Açmamız (Yönetim) Daha Uygun Değilmi?

Bu Site İçin Herşeyimizi Veren Biz Bir Bayram Konusunu Yönetim Olarak Açtık Ve Yönetim Açıyorsa Söz Konusu Değil Konu açmanız bile neden diye biraz Tuaf

Bu Özel Şeyleri Yönetim Kutlarsa Daha Uygun Olur

İyi Günler

Evet bencede daha uygun olur yönetimin açması ancak bycheqicinin ilk mesajında ne demek istedigini pek kavrayamadım bana da 1.sınıf 2.sınıf muamelesi gibi bence geldiği yeri unutmamalı insan .

Evet bencede daha uygun olur yönetimin açması ancak bycheqicinin ilk mesajında ne demek istedigini pek kavrayamadım bana da 1.sınıf 2.sınıf muamelesi gibi bence geldiği yeri unutmamalı insan .

Yine Aynı şey sınıflara siz ayırdıysanız ben neyapilirim.:)

Ben Yönetimim Adına Sizden Özür Dilerim.

1 Senelik Üye ile Dün Üye Olan Bi Üye arasindaki Farkı Adminlerim Banada Acıklarsa Cok Memnun Olurum..

Ben Bayram Yüzünden Nete Giremedigim İçin Böyle SACMALIKLAR olabiliyor..

Kusura Bakmayınız , Tekrarı Olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri