acizane fikrim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
Arkadaslar biliyorum bu sitede cok yeniyim. Belki birsey demeye simdilik pek bir hakkim yok ama... yinede demek istiyorum...

Forum cok buyuk, cok genis guzel ama konulara yetisemiyorum....
birgun icerinse onlarca konu aciliyor. Elbette bunu ben konulara yetisemedigim icin demiyorum... cok yogun bir hava veriyor ki yogunda...

yorucu oluyor... hem goz yoruluyor hemde insan bir cok konulari kaciriyor...
konu acmak yerine bir muddet acilan konulara yorum yapilsa guzel olmaz mi?

birde, hep ayni oyunlar surekli gundemde... haddim degil belki biliyorum ama bazi oyunlar cok anlamsiz oldugu halde hic 1. sayfadan dusmuyorlar... 2-3 saat foruma girmiyorum bakiyorum okumadigim konular 7-8 sayfa olmus masaALLAH...
aktif siteleri gercektende cok seviyorum.... ama, bir tuhaflik var bu forumda ama cozemedim...
daha once yazdigim gibi forum cok genis ama sadece bir kac bolumunun kullanilmasi forumun kalitesini dusurur diye dusunuyorum... 2-3 gunluk uyeyim ama gozlemlerim bunlar nedense gozume batti...

forumu yargilamak degil niyetim hele hele uyeleri yargilamak asla degil...
haddim olmadan ve bilmeyerek kirdigimsa ozur dilerim... girdigim ortamlarda tek niyetim o ortamin daha guzel olmasi daha kaliteli ve daha buyuk oldugunu gormek. Bu beni sevindirir...

Neyse cok konustum (yazdim) hakkinizi helal edin. Demek istediklerimi anlatamadimsa umarim sizler ne demek istedigimi anlarsiniz...

selam ve dua ile,

yesil83

---> acizane fikrim...

aslinda tam olarak oyle degil,
sen populeritesi az olan,ya da senin oyle gordugun konulari guncelledikce yorumlarin arttigini goreceksin bir dene istersen :D

---> acizane fikrim...

Arkadaslar biliyorum bu sitede cok yeniyim. Belki birsey demeye simdilik pek bir hakkim yok ama... yinede demek istiyorum...

►Yeni olmanız düşüncelerinizi paylaşmanıza mani değildir.

Forum cok buyuk cok genis guzel ama konulara yetisemiyorum....
birgun icerinse onlarca konu aciliyor. Elbette bunu ben konulara yetisemedigim icin demiyorum... cok yogun bir hava veriyor ki yogunda...

►Doğrudur

yorucu oluyor... hem goz yoruluyor hemde insan bir cok konulari kaciriyor...
konu acmak yerine bir muddet acilan konulara yorum yapilsa guzel olmaz mi?

►Olabilir.Ancak Bölüm Moderator'leri Bölümlerini Güncel Tutmak Zorundadır.
Forumda Yoruma Dayalı Konular Arttırılacaktır.Bunun İçin Çalışmalarımız Var.

birde hep ayni oyunlar surekli gundemde... haddim degil belki biliyorum ama bazi oyunlar cok anlamsiz oldugu halde hic 1. sayfadan dusmuyorlar... 2-3 saat foruma girmiyorum bakiyorum okumadigim konular 7-8 sayfa olmus masaALLAH...
aktif siteleri gercektende cok seviyorum.... ama bir tuhaflik var bu forumda ama cozemedim...
daha once yazdigim gibi forum cok genis ama sadece bir kac bolumunun kullanilmasi forumun kalitesini dusurur diye dusunuyorum... 2-3 gunluk uyeyim ama gozlemlerim bunlar nedense gozume batti...

►Okumadığınız Konular İçerisinde Oyun Forumlarındaki Oyunlara Yazılan Cevaplarda Olduğu İçin Bu Şekilde Sorun Yaşamanız Normaldir.

forumu yargilamak degil niyetim hele hele uyeleri yargilamak asla degil...
haddim olmadan ve bilmeyerek kirdigimsa ozur dilerim... girdigim ortamlarda tek niyetim o ortamin daha guzel olmasi daha kaliteli ve daha buyuk oldugunu gormek. Bu beni sevindirir...

►Bu Düşünceniz Bizleri de Sevindirir.

Neyse cok konustum (yazdim) hakkinizi helal edin. Demek istediklerimi anlatamadimsa umarim sizler ne demek istedigimi anlarsiniz...

►Helal Olsun. Ne Demek İstediğinizi Çok İyi Anladık.Bizlere Güvenin Bu Konuda

selam ve dua ile

yesil83

►Saygılar Dream

---> acizane fikrim...

Öncelikle merhaba. Yorumunuzu iletirken eski ya da yeni olmanızın bir önemi yok düşüncedir bu neticede herkes özgürdür.

Forumumuzda 150.000'den fazla üye var herkes olamasada baya bır aktif olan arkadaşlarımız var. Ve Forumumuz genelde Sohbet ağırlıklı bir forum. Gerekli konuları zaten Moderatör arkadaşlarımız açıyorlar - Yetkililer yani. Geri kalan arkadaşlarımız ise tercihleri Sohbet - geyik konularımızdan yana seçiyorlar. Buna karışamayız. Fakat gün içerisinde çeşitli arama motorları ile ( bing - google - ask vs ) o bahsettiğiniz konulara zaten geliyorlar.

Google bizden çok konu bekliyor insanlara yardım edebilmemiz açısından. Yorumları ise google üzerinden gelen ve forumda dikkatini çeken arkadaşlar yapıyorlar zaten :)

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri