Acil Yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BitliPire2

Bayan Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben bitlipire şifremi kaybettim giriş yapamıyorum bu sebeple yeni bir hesap açtım ama ben eski hesabımı istıyorum :19: msn adresini öylesine yazdıgım içinde acamadım ve şifremı alamadım tekrardan. Umarım burdan sesimi duyurabılırım yetkili arkadaşlar lütfen yardımcı olursaniz çok sevincem kolay gelsin :19::19:

---> Acil Yardım :(

Özkan ilgilenecek geldiginde sen bu kullanıcı adını kullanabilirsin şimdilik eger istersen

ilgili üyeliğe ait kayıt oldugunuz maıl adresınız ıle imzamdaki adrese durumu anlatan maıl atınız. verılecektır şifre.

kayıt olurken kulladığım mail adresinin şifresi de hata veriyor yeni bir tane açıp ondan mail atsam mümkün mü :79:

[MENTION=157204]BitliPire2[/MENTION],

Ozkana mail atmışsın ama foruma kayıtlı olan mail den değilde başka bir adresten atmışsın.

Maalesef bu durumda sana yardımcı olamıyoruz.

Senin olduğunu teyit etmemiz için kayıtlı olduğun adresten bize ulaşman gerek onun dışında dediğim gibi şifreni vermemiz olanaksız.

[MENTION=157204]BitliPire2[/MENTION],

Ozkana mail atmışsın ama foruma kayıtlı olan mail den değilde başka bir adresten atmışsın.

Maalesef bu durumda sana yardımcı olamıyoruz.

Senin olduğunu teyit etmemiz için kayıtlı olduğun adresten bize ulaşman gerek onun dışında dediğim gibi şifreni vermemiz olanaksız.

Evet anlıyorum haklısınız; ama ulaşamıyorum kayıtlı olduğum mail adresime , bu durumda başka bir hesap ya da bununla devam etmem gerekicek sanırım ilgi ve alakanız için çok tşkler ALLAH razı olsun İnsaALLAH kolay gelsin .:)

Evet anlıyorum haklısınız; ama ulaşamıyorum kayıtlı olduğum mail adresime , bu durumda başka bir hesap ya da bununla devam etmem gerekicek sanırım ilgi ve alakanız için çok tşkler ALLAH razı olsun İnsaALLAH kolay gelsin .:)

Bizimde kurallarımız var işte yoksa size yardımcı olmayı isterdik,

Dediğim gibi sizin olduğunuzu anlamamız için kayıtlı olduğunuz maille ozkana ulaştığınız takdirde şifreniz verilecektir.

Ama böyle bir şey mümkün değilse farklı bir nickle devam etmeniz gerekicek.

Ben teşekkür eder,

İyi forumlar dilerim. :)

bu hesabımda cinsiyetim erkek görünüyor sanırım bunu nasıl halledebilirim acaba :19:

Tamamdır,

Değiştirilecek.

Bizimde kurallarımız var işte yoksa size yardımcı olmayı isterdik,

Dediğim gibi sizin olduğunuzu anlamamız için kayıtlı olduğunuz maille ozkana ulaştığınız takdirde şifreniz verilecektir.

Ama böyle bir şey mümkün değilse farklı bir nickle devam etmeniz gerekicek.

Ben teşekkür eder,

İyi forumlar dilerim. :)

Tamamdır,

Değiştirilecek.

Çok teşekkürler sanırım biraz yapışkan çıkıp sizleri de uğraştırdım hakkınızı helal edin gerçekten sağolun :Ü

Çok teşekkürler sanırım biraz yapışkan çıkıp sizleri de uğraştırdım hakkınızı helal edin gerçekten sağolun :Ü

Estafurullah böyle düşünmeniz üzer bizi,

Bu tip sorunlarınızı dinleyip size yardımcı olmak bizim görevimiz zaten.

Sorun yok yani. :)

Konu çözüldüğü için kitliyorum başka bir sorununuz olduğunda her zaman buraya konu açıp size yardımcı olmamızı bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri