acil yardım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yagmurrr

Bayan Üye
bu sitede benim hakkımda bi haber var ve ben bunun kaldırılmasını istiyorum iletişim bilgilerine baktım uzun süre aradım fakat bir türlü çözümleyemiyorum lütfen yetkili biri bana yardım etsin .

---> acil yardım !!

bir rahatsızlık geçirmiştim onunla alakalı bir haber biliyorum kötü bişey değil bu fakat ben bu yıl üniversteye başladım ve sadece adım soyadım google a yazıldığında direk bu sitedeki haber çıkıyor ve ben gerçekten çok üzülüyorum buna ne yapmam gerekiyor ?

---> acil yardım !!

google tekrar adini soy adini yaz, konuyu ac, konu gelir herhalde ozaman hangi konu oldugunu bulabilirsin.

konuyu senmi acmistin?
konuyu sen acmisdiysan eger, butun mesajlariniza degilde yukarida ''anasayfa'' butonunun yaninda ''actigim konular/cevaplarim'' butonu var.
ordaki actigim konular azili butona basarak actiginiz konulari daha kolay bulabilirsiniz

---> acil yardım !!

yok hayır ben konu falan açmadım zaten bu siteyede bunu bi şekilde kaldırmama yardımcı olucak birini bulabilirim diye üye oldum
o rahatsızlığımdan dolayı bi tv programında haberlerm yapılmıştı şimdi internette sadece bu sitede benle ilgili haber çıkıyor hemde fotograflı bir şekilde ve direk tanınıyor gerçekten benim için çok kötü ve üzücü oluyor

---> acil yardım !!

dogru anladimsa eger, sizin hastaliginiz ile ilgili hem tv-de hemde internet ortaminda resimli haber dolasiyor ve bunu nasil kaldirabilirsiniz diye yardim istiyorsunuz oyle mi?

biraz zor bir durum gibi... o konunun gecitigi sitelerler itibata gecsen daha faydali olur herhalde.

ALLAH kolaylik versin.

---> acil yardım !!

yani anladığım kadarıyla o zaman biri burda benimle ilgili konu açmış zaten olayın üzerinden 2 yıl falan geçti fakat haala orda duruyor .s

---> acil yardım !!

Hangi konu oldugunu veya google ne yazdıgınızı buraya yazmadıgınız takdirde sabaha kadar boyle yardım beklemek zorunda kalacaksınız.

Bir kerede tum bılgılerı verip yardımcı olmamızı dusunun istersenız.

Şimdi googleye ne yazıyorsanız buraya yazın ki bakalım konuya.

---> acil yardım !!

hayır sadece bu sitede haber olarak dolaşıyor yani burdan kaldırılması gerekiyor kiminle irtibata geçebilirim bunun için

---> acil yardım !!

Adım ................ google a aynen bu şekilde sadece adımı soyadımı yazıyorum görsel haberlerde gözümden kan gelirken alınmış bir fotograf çıkıyor ve yukarıda bu sitenin adresi yazıyor .

---> acil yardım !!

ben cevap yazılmasını istemiyorum ki .s kaldırılmasını istiyorum lütfen kaldırılması için yardımcı olun

---> acil yardım !!

Yagmur bu bahsettıgınız konu google de oldugu ıcın Site sahibi ile görüşülmek üzere askıda şuanda.En kısa zaman da size bılgısı verılecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri