ALavignE
Kayıtlı Üye
Ekran kartımın yandığını düşünerek bugün bilgisayarcıya gittim bana ekran kartının ne yaparsan yap yanmayacağını ve sorunun monitörden olduğunu söyledi .
Şimdi monitörü değiştirdim ama sorun olur mu tekrar diye sormak istedim. Önceki monitörüm LCD idi şuan tüplüye geri döndüm LCD iken
Sorun böyle oluyordu ! Ekran kartında sorun olsa bütün renkler birbirine girer dedi, böyle olmaz dedi..
Resmi eğer tam boy olarak görmek istiyorsanız resime değil, BU SARI ÇUBUĞA TIKLAYINIZ. Resim görüntüleme seçeneklerinizi "Kendi Kontrol Panelinizden" değiştirebilirsiniz. Orjinal Resim boyutu 800x600 ve 80KB'tır.
Şimdi monitörü değiştirdim ama sorun olur mu tekrar diye sormak istedim.
Ayrıca internette dolaştığımda bilgisayarım hiç reset atmıyor.Bir oyun oynamak istesem [Silkroad Online,Pes 2010 v.s] giriyorum menüleri geliyor ve işte yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf gibi olduktan sonra mause ve klavye donuyor bilgisayar reset atıyor.
Acaba bilgisayara format atsam reset atması geçer mi ?
Şimdi monitörü değiştirdim ama sorun olur mu tekrar diye sormak istedim. Önceki monitörüm LCD idi şuan tüplüye geri döndüm LCD iken
Sorun böyle oluyordu ! Ekran kartında sorun olsa bütün renkler birbirine girer dedi, böyle olmaz dedi..
Şimdi monitörü değiştirdim ama sorun olur mu tekrar diye sormak istedim.
Ayrıca internette dolaştığımda bilgisayarım hiç reset atmıyor.Bir oyun oynamak istesem [Silkroad Online,Pes 2010 v.s] giriyorum menüleri geliyor ve işte yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf gibi olduktan sonra mause ve klavye donuyor bilgisayar reset atıyor.
Acaba bilgisayara format atsam reset atması geçer mi ?