acil lütfen cevap zamanım yok !!!

tgrlozkn

Kayıtlı Üye
kız güzel tam istediğim gibi bir çok şey paylaşa bilirim ve arkadaşım gibi sevgili olursak iyi olur kızın sevdiği biri var
ve ben onun umrunda bile deilim söylemelimiyim yoksa arkadaş olarak mı kalalım offffffffffffff napıcam ben
aklıma kız geliyo görüntü güzel ikimiz geliyo görüntü kötü yarın buluşmamı teklif etsem
belki yakından daha ii görünürüz ve dahaii olur ama sölemesem mi onunla konuşmak hoşuma gidiyor ve bunu her fırsatta ona
sölüyorum acaba internetten yardımmı alsam nasıl konuşmam gerektiği ile ilgili veya biraz naza çekip sölemiycem deyip
zorlamasını mı beklesem ? düşünüyorum napsam die ama bi karara varamadım aklıma gelen bütün görüntüler güzel
hatta evlenme görüntümüzde ama onu çok iyi tanımıyorum tanışmamız için biraz daha mı? bekleyemem içim içimi yiyo ama
en iyi çare bu sanırım bütün hayal kırıklıklarına rağmen onunla birazdaha zaman geçirmek eminim herşey güzel olur .
olmassa o sevdiği kişiye gider ben de onun mutlu olmasına sevinirim ama bi olursa çok daha mutlu ve çok daha sevinçli olurum
siz olsanız naparsınız ? OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !!!

NOT: daaha önce hiç bir kız hakkında böle düşünmedim!!!

---> acil lütfen cevap zamanım yok !!!

arkadaşım o kadar şey yazdım what ne ya of bi yardım edin yaaaa

Anlayamadım arkadaşım kusura bakma

Sevdiği biri var diyorsun ee nasıl olacak bu iş ?

sevdiği kişiyi sölemiyo napmam lazım onu soruyorum ztn

bence ramazan ayında alkol almamalısın.

Şimdi sen pek aşık deil gibisin. Kız mantığına uygun o yüzden istiyo olabilirsin.

Anlamadığm bişi dha var kızla netten bi konusuonuz yoksa bi görüşmede söz konusu mu?
.
Bnlarn cevapları da önemli ama kız birini seviosa bence hiç ugraşma söyleyemiosa bile kız seviodr ve kabul etmez die düşünüorm ama kzıın sana nasıl davrandıgını da bilmediğim için tam olarak bişi diemicem. Kızın davranıslarını tepkileri fln ölç..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri