acil hemde çok acil yardım....!!!

okeanos

Banned
mütemadiyen ağlayan bir köpek yavrumuz oldu. gece sessizlikte daha da ağladı komşular bütün sokak ayakta. nese içeri aldık yıkadık birazda uyuması için şurup verdik uyudu, ama sabahıoın köründe yine başladı ağlamaya :( uykusuzluktan ve hiç susmamasından sinüsit krizine yakalandım :( ne yapabilirim lütfen bi fikir verin......:19::147:

---> acil hemde çok acil yardım....!!!

Köpek için en yakın bi veteriner -)

Size nasıl yardımcı olabilirim doktor hanım bilemiyorum ;d

ki.. büyük ihtimalle antibiyotik tedavisi ardından bol istirahat diyeceğim..

köpeği bitkisel bir sadatifle uyutmaya devam ediyorum :)

teşekkürler.

Yavrunun ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama ağlamalarına bakılırsa annesinden yeni ayrılmış.Belirli bir süre ağlamalar devam edecektir ve bu süre köpeğin duygusallığı ile alakalı olarak bir kaç gün de olabilir haftalarda....Ağlamaların kesilmesi için önerim ; yavruyla ilgilenen kişinin t-shirt veya kazağını yavrunun yattığı yerde bırakmasını tavsiye edebilirim belki bir yardımı olabilir..

Son olarak yavruya uzun ömürler dilerim :)

Yavrunun ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama ağlamalarına bakılırsa annesinden yeni ayrılmış.Belirli bir süre ağlamalar devam edecektir ve bu süre köpeğin duygusallığı ile alakalı olarak bir kaç gün de olabilir haftalarda....Ağlamaların kesilmesi için önerim ; yavruyla ilgilenen kişinin t-shirt veya kazağını yavrunun yattığı yerde bırakmasını tavsiye edebilirim belki bir yardımı olabilir..

Son olarak yavruya uzun ömürler dilerim :)

tahminimce en fazla 1,5 aylık. geceleri eve alıyoruz malum komşular ;)

ama yarın gündüz bunu denicem haklı olabilirsin. uyutmak için ilaç veriyorum ama aslında içim hiçte rahat değil.

birde;

şimdi benimle tanıştı ve iki gecedir evde gündüzde eve almam için hep ayaklarıma dolandı sanırım eve almak kötü bi fikirdi daha sonrası için çünkü onu evde besleyemem. ne düşünüyorsun?

45 günlük bir köpeğin yıkama niyetiniz olduğunda bunu veterinerle konuşup yapmanızı tavsiye ederim , aslında yıkamanızı tavsiye etmem :) malum havalar biraz kötü gidiyor ne kadar yıkandıktan sonra içeri alınsada üşütebilir.Veterinere gitmediyseniz bir an önce gitmenizi tavsiye ederim çünkü yavru köpeklerde 6-7 aylık dönem önemli bir süreç :) Sanırım doktorsunuz o yüzden bir küstahlık yapmak istemem ama köpeğe bir ilaç vermeniz gerekmiyorsa bunu yapmayın ayrıca hangi ilaç ve doz olarak ne kadar veriyorsunuz? Köpeğe bu şekilde ilaç vermeye devam ederseniz köpek bir süre sonra yalnızlık,korku gibi nedenlerden değilde ilaç almadığı için bağırmaya başlayabilir :)

Yavrunun eve alınmasıyla ilgili olarakta keşke evin içinde kalsa diyesim geliyor sıcak ve yalnızlık çekmez ama evde besleme imkanım yok diyorsunuz en azından havalar düzelene kadar eve alma imkanınız varsa alın biraz büyüdükten sonra eğer bahçeli bir evdeyseniz köpeği tekrar bahçeye alabilirsiniz ileriye yönelik sıkıntı doğuracağını düşünmüyorum :)

Yavru köpeklerle çok ilgili değilim ama yardımcı olabilirsem ne mutlu ayrıca en önemli tavsiyem de şudur; Onun için neyin iyi olacağını bir vet.ten daha iyi bilen kimse olamaz :)

45 günlük bir köpeğin yıkama niyetiniz olduğunda bunu veterinerle konuşup yapmanızı tavsiye ederim , aslında yıkamanızı tavsiye etmem :) malum havalar biraz kötü gidiyor ne kadar yıkandıktan sonra içeri alınsada üşütebilir.Veterinere gitmediyseniz bir an önce gitmenizi tavsiye ederim çünkü yavru köpeklerde 6-7 aylık dönem önemli bir süreç :) Sanırım doktorsunuz o yüzden bir küstahlık yapmak istemem ama köpeğe bir ilaç vermeniz gerekmiyorsa bunu yapmayın ayrıca hangi ilaç ve doz olarak ne kadar veriyorsunuz? Köpeğe bu şekilde ilaç vermeye devam ederseniz köpek bir süre sonra yalnızlık,korku gibi nedenlerden değilde ilaç almadığı için bağırmaya başlayabilir :)

Yavrunun eve alınmasıyla ilgili olarakta keşke evin içinde kalsa diyesim geliyor sıcak ve yalnızlık çekmez ama evde besleme imkanım yok diyorsunuz en azından havalar düzelene kadar eve alma imkanınız varsa alın biraz büyüdükten sonra eğer bahçeli bir evdeyseniz köpeği tekrar bahçeye alabilirsiniz ileriye yönelik sıkıntı doğuracağını düşünmüyorum :)

Yavru köpeklerle çok ilgili değilim ama yardımcı olabilirsem ne mutlu ayrıca en önemli tavsiyem de şudur; Onun için neyin iyi olacağını bir vet.ten daha iyi bilen kimse olamaz :)

tamamen bitkisel bi sadatif veriyorum ama sadece geceleri uyuması için. içim rahat değil bende vermek istemiyorum fakat takdir edersiniz ki o uyumadan bende uyuyamıyorum.

evde kalmasına izin veremem çünkü wc eğitimi yok haliyle.
benim köpeklerle ilgili hiç bir fikrim bilgim yok hali hazırda birde köpek fobim var :)

bebiş olduğu için şuan sorun yaşamıyoruz.

bahçede onunla zaman geçiriyorum ki alışsın. barınaklarla ilgili hiç hoş şeyler duymadım bu nedenle benim ona onunda bahçeye alışması şart. kıyamıyorum ;)

yardımlarınız için teşekkürler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri