Acil Bluetooth sorunu

Addict

Kayıtlı Üye
Kusura bakmayın nereye acacagımı bilemedim.
Benim notebookta bluetooth var fakat acamıyorum. Denetim masasında falan bulamadım. Nasıl kullanacam ya :S

---> Acil Bluetooth sorunu

Cdsini Tak Yükle.Yükledikten Sonra Masaüstünde Program Çıkar Zaten.Ordanda Yaparsın Kanımca..

yanlışlıkla kapatmışsındır , ctrl tusuna basıp F serisindeki bluetooth simgesi olan tuşa aynı anda bas düzelir ..

Olmadı yaw. Driverda yükledim olmadı.
Ya bişey dicem. Başlattan bluetooth diye aratıyorum. sadece
bağlantı veya ağ kur cıkıyor. Win 7 oldugu için ordada bişey anlamıyorum :S

yukarda dediğimi denedinmi kardeşim ?

Deneyemedim :D Klavyede Bluetooth işareti yok. Wireless var sadece. Onlada alakası oldugunu düşünmüyorum :S :)

wireless tusuna bas ozaman ctrl ıle bırlıkte , veya olmazsa alt gr ıle wireless tuşuna bas

Lanet olsun dostum ya boşver olmadı gene :D Sagol yardımcı oldun teşekkür ederim :)

Lanet olsun dostum ya boşver olmadı gene :D Sagol yardımcı oldun teşekkür ederim :)
aynı şey benımde basıma gelmıstı cunku elım gelmıs bır tusa yanlıslıkla kapanmıs.. sana dedıgımı yapmıstım en son çare bı baktım oldu ..

:D Valla yapıyorum telefondan cihaz ara diyom bulamıyor :D
neyse bea tamam teşekkür ederim

sen programı kaldır yeniden kur Bluetooth'un ney nası bişi

Nasıl bluetooth'un ney ? Valla bilmiyorum işte nootebooka dahili bişey

Nasıl bluetooth'un ney ? Valla bilmiyorum işte nootebooka dahili bişey

sonradan takma deil sanırım :D o yüzden sordum aygıt yöneticisine bi bak soru işaretli olan sürücüleri sağ tıklayıp kaldır.Driver ı yükle Blutooth Driverini Yuklerden Wireless i Kapa ve Oyle Yukle ;) Bluetooth ve Wireless Ayni Cekirek Uzerinde Calisiyor O Yuzden bide böle dene olucakmı kardeşim :D

Ya pcden anlıyorum driver falan abi :D Sorun o degil :D Lanet olasıca ben açamıyorum bluetooth'u :D driveri yüklü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri