Açıklama | Şenol Güneş

'-DamLa

Bayan Üye
Şenol Güneş:"Ben yanlış, saçma sapan kararlara karşıyım. Kısacık bir zaman diliminde Play-Off’u ortaya çıkardılar. Ne olduğu halâ belli olmayan bir sistem. Sadece bizim değil, bütün ligin dengesini bozdu. Biz Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğimiz için de en çok bizi yoracağa benziyor. Nasıl uygulanacağını halâ bir çok insan bilmiyor. Bu bir kenara, benim kabullenemediğim olay, bu kararı vermeden önce hiç bir futbol adamına, hiç bir yöneticiye, hiç bir futbolcuya hiç bir şey sormamaları. Böylesine önemli bir konunun bizlere sorulmadan, 2 dakika içinde düşünülüp hayata geçirilmesini şahsen içime sindiremiyorum. Bu nedenle de açıkça diyorum, normalde bu lig iptal edilmeli, boşuna oynuyoruz."

---> Açıklama | Şenol Güneş

Şenol Güneş:"Burak’ın yeteneğini, gol vuruşlarını, takıma olan katkısını takdir ediyorum. Trabzonspor’a geldikten sonra çok mesafe kat etti. Bizim de katkımız olduysa ne mutlu... Onu eleştirenleri de anlayamıyorum. Adam gol atıyor; “Takımda neden bir tek Burak gol atıyor” deniyor. Adam 1-2 maç suskun kalsa, bu defa “Burak neden gol atamıyor” diye insafsızca eleştiriliyor. Buna katılmak mümkün değil. Burak bu sezon mükemmel bir performans ortaya koydu. Karakterli, iyi bir insan. En önemli tarafı da bu. Bana göre ona değer biçmek yanlış olur. O, Trabzon ve Trabzonspor için büyük değer. Ben geçen sezon da yönetime bildirmiştim. Hiç bir yerli oyuncunun gönderilmesini, satılmasını istemiyorum. Ancak değerini bulursanız yabancıları gönderebilirsiniz demiştim. Kısacası Selçuk’un da gitmesini kesinlikle istememiştim. Ama burada kalmak istemeyene de ‘dur’ diyemeyiz."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri