Acı Gerçekler Lütfen Okuyun . ¿

Guns'n Roses

Kayıtlı Üye
Guns's Roses 'den Acımasız Gerçekler

öncelikle %100 gerçek olan bir şey varki dünyada güzel çirkin kanunu yada doğası yoktur.Bakımlı Bakımsız Nüshası vardır. ve bu değişilmez bir gerçektir.Ve benim söyliceğim bazı gerçekler bana göre değişilmez gerçekler kimilerini kızdırıcak kimileri ise bana katılıcaktır. ve ben bana katılmanızdan yana olmanızı temenni ediyorum Lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyup yazdıgımın aksi yorumlar yazmayın daha önce cok karsılastım demek ıstedıgımı hep yanlıs anlayıp farklı yelere cekıldı konularım .

hahahaSorular ve Cevaplar.

1-Erkekler neden Vurdum Duymaz olur .
2-Erkekler neden Aldatmayı alışkanlık haline getirir
3-Erkeklerin amacı nedir
4-Erkekler neden yalanı daha çok tercih eder
5-Erkekler neden Doyumsuz olur
6-Erkekler Neden güvenilmez Konusunda 1 numara olur

(Not) Öncelikle belirtmek isterim ki böyle olanlar için dir bu sorular ve cevapları kastım onlardır . ha yok öyle olmadıgın halde alınıyorsan yapacak bir şeyim yok yarası olan gocunur :) ben sözümü esirgemem gerçek olan neyse o söylenir.

Cevaplar

1-Erkekler Gerek Anne babalarından duygukları yada aldıkları iş leri yapmamakda duyarsız ve gereksinim derecesi baya düşük oluyor çünkü böyleleri artık olayı aşmış öyle bir sıkıntı bunalım ıcındelerki nerdeyse annesinden babasından nefret edicek hale geliyor ki bazıları annesini babasını saymıyor yada onları sankı onlar cocugu o anne baba gıbı azarlıyor yada dövmeye kalkıyor ki bu tür olayları haberlerde yada çevremizde çok görür oluyoruz . nadiren olan bir şey değil aşk konusunda da aynıdır böyle erkekler sevdiği kıza her şeye evet der he der geçer ama hiç birini yapmaz üşenir hatta sıkılır nerdeyse kızın yuzune bakmak bıle istemez hale geliyorlar.

2-Öncelikle şöhret sahibi zengin iş adamları,sanatçılar,mankenler vs gibi ünlülerin hayatlarında en iyi yaptıgı şey çorap değişir gibi manita değiştirmek.hayatım boyuncada en anlam veremediğin olay da bu ya zaten insan seviyorsa adam gibi sevmeli sevdiğine seviyorsa gerçekten ya sahip cıkıcak yada seviyorum ayağı yapıpata onunla birlikte olduktan sonra hoop hadi canım ikile demekle sevmek olmuyor bay ve bayanlar boylelerı için söylüyorum hayatımız boyunca neden güzel olan tek bır s eyı sevmeye calısmıyoruz aldatmadan bırakmadan vaz gecmeden iğrenmeden kötü sözler söylemen sevmiyoruz yada yaşamıyoruz. neden bu devirde artık bunları yapmak zor hale gelir oldu neden adam gibi seven birini görüpte taktir edemez oluyorum bir tanem bile ilk aşkım diyipte onunla evlenip onunla yaşlanıp allah ona o güzelliği gösterde ikiside aynı anda ölse mesela yani hani leyla ile mecnun aslı ile ferhat gibi aşıklar olamazlar belki ama onların yapamadıgı yasamadıgı seylerı yasaya bılır yada yapa biliriz biz erkekler .

3-Biz erkeklerin amacı nedir bir bayan düşüncesiyle acaba erkeklerin amacı ne olabilir paramı - kadın mı- alkol mü- kumar mı- sahtekarlıkmı-vs nedir erkeklerin en büyük amacı para dır böyleleri için söylüyorum ben paraya değer vermem diyipte paranın kölesi olan ne insanlar tanıdım gordum sevdiği kadını para için satan yada ailesini para ıcın satan yada onları bırakıp paranın pesınden giden kanka dedıklerıne dost dedıklerıne para ıcın kazık atan ki bu devirde zaten artık ınsan kime guvenıcegını bılemez hale geldi . sonumuz hayır olur inş.

4 - Yalan yalan yalan o kadar tatlı bir şeyki bir kere alıstın mı Lolipop şekeri gibi yaladıkca yalıyor yalanları insan bir insanın 10 söylediği sözün 10 unda yalan olur evet oluyor artık insan öyle bi hale gelmişki şeytanın esiri nefsinin kölesi olmuş sevdiği kadına yalanlar soyleyıp yada sevdıgını var sayan o kadın yada kadınlar onlara ınanıp bır yola cıkıyorlar ve o yolda bır anda yanlız kalıyorlar ya kendılerını baska erkegın kollarında buluyorlar satılmıs bır vazıyette ya bir sokak köşesinde ya evde aldatılmanın acısıyla ağlar vaziyette neler nerler annesine babasına yalanlar soyleyıp sunu yapcam bu işi açıcam şöyle dicem böyle söylicem diyipte hiö bir söyleneni yapmazlarken yalanı joetosttufg hale getirip yeminler eden bir insana erkek yada bayan güvenilirmi sizce tabiki hayır

5-ahh biz erkekler ahh neden doyumsuz oluyoruz kızlar merak ediyor evet ya sahi erkekler neden hıc bır seyden hosnut olmazlar söyle soylım bayan okurlarım boyle olan erkekler ıcın soyluyorum her sozumde yazdıgım soyledıgım gibi.Bir kadınla ilişkiye giren bir erkek doyarmı asla doymaz girdikçe çıkmaz istemez o ilişkiden haftada en az 3 kere yapmaları lazım rahatlamaları için yada erkekler neden aldıkları paralardan maaşlarından doyumsuz yani rahatsız olurlar isteksiz istenmeyen bi hale gelir cunku her şeyi alacak bi paraları olması yada bı yere gıtseler ıkı manıta yapsalar ornek ıkı arkadas kanka bı para gıtmeyı dusunduklerınde yaa kanka ne yapıcaz olm bugun manıta yaparmıyız yaparız olm ayıpsız kızdan cok ne var gıderız bara ıkı bıra ıcer kalkarız dansa zaten elbet atlayan kafayı gusel olan enayı kızlar gelir ee bara gitmek için ne gerekıyor para neyse bara gittiler yediler içtiler hatunlarıda kaptılar eee nere gidicekler ee o kadar para yı bosa mı harcıyak enayı duruma gelcekler tabıkı hayır ya bı ev yada bır otel lazım bunlara e e bunlar ı cınde para lazım demi yani demek istediğimi okuyup bana hak veren arkadaslarım benı anlkıyordur umarım boylelerının cok oldugunuda bılıyorsun bunu okuyunca yaa abartmıssın deme dersende hıc sen bu forumda bu konuya cevap yazma derım cunku olan seylerı ınkar eden ınsana ben goz boyayan yada ılgı toplayan ınsan derim .gerçekler acıdır erkek adamada doğru söz söylemek yakısır .

6-evet güvenilmez erkeklerın sayısı gıttıkce cogalıyor güzelimiz türkiyemizde 4 yada 5 bılemedım rekora kosup 6-7-8 kızı birden idare edebilen bir erkek toplugu cogalınca dogal olarak guvenılır sevıyesı %20 lere dusuyor senı sevıyorum askım bır tanem sen olmassan yasıyamam dıyor yaşama geber yaşıyorsunda ne oluyor gusel soylerı soyluıyor ama halbukı ne sevgı ne aşk tamamen kirli bı cıkısı var alıcakları var onları alıyor nasılsa kızımız saf sevmıs adamı ınanıyor ne yapsın onun ıcın gelecegını bozuyor dunyasını ona teslım edıyor o ne yapıyor he gülüm he canım aşkım dadlım bi denem diyor hooop sonra tekmeyi basıyor hadi canım ikile sıkıldım senden yada eskı askıam dondum veya ne bılım annem karsı cıktı aılem ıstemıyor öff yalan mı yok elbet bı yalan olur öyle bir insan için

Sorular ve cevaplar bolumunda aslında bunlar bıldıgımız belkı en basıtlerıdır neler var neler sıze cok seyler anlatmak ıstıyorum ama zamanla gordugum yasadıgım sahıt oldugum onca seyler varkı resımlerıyle bırlıkte bıle gosterıcem o kadar delili olan olaylara tanık oldum zamanım kısıtlı oldugu ıcın hızlı hızlı kıssan hisse yazayım dedim...

ve bayanlar şuda bir gerçektirki. her kuşun eti yenmez bir erkekden darbe yedın dıye gercekten seni sevebılıcek bır erkege hepınız erkek mılletı degılmısınız canınız cehenneme yada sızden beklenır dıyıpte o sansı yuzune vurma belkıde aradıgın kısı o gercekten te sevıcek bırıdır o bunu asla bılemezsınız klasik Kurtlar vadisi dizisi hastası olanlar bilir :) sonunu düşünene kahraman olamaz diyorum ve burda bitiyorum yani sonunuzun ne oldugunuzu bilemessiniz lutfen tanımadan her erkeğe aynı muameleyide göstermeyin ve bu yazdıklarım ben öyle olan erkekleri kastetdim bugun erkekleri bı kac gun sonrad akadınlar hakkındaki düşünecleri ve yaşananları yazıcam lutfen üşenmeden okuyun bu yazıları ve lütfen asd 3216574 gibi yazılarda olsa bır seyler yazın maksat cevap oslun ama okuyupta yorumsuz kalmayın lütfen... şimdiden tşk ederim

---> Acı Gerçekler Lütfen Okuyun . ¿

8 Kişi Okumuş ama olumlu olumsuz düşünen bir kişi bile bir şey yazmamış :((

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri