BanLanan : achercan Sebep : RekLam Suresiz ßanneD By NaLeD
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Ara 2008 #1 BanLanan : achercan Sebep : RekLam Suresiz ßanneD By NaLeD
-oZKan- Ceo Admin 9 Ara 2008 #4 ediz bey msnde yoksunuz . burdan yazıyım hem ıcerık hem konu baslıgı edıt ıse kalmasına gerek yok dırek sılebılırsınız . bosuna yer kaplamasın baslık var ıcerık reklamsa ıcerıgı edıtleyıp tasıyabılırsınız .
ediz bey msnde yoksunuz . burdan yazıyım hem ıcerık hem konu baslıgı edıt ıse kalmasına gerek yok dırek sılebılırsınız . bosuna yer kaplamasın baslık var ıcerık reklamsa ıcerıgı edıtleyıp tasıyabılırsınız .
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Ara 2008 #5 - oZKan -' Alıntı: hem ıcerık hem konu baslıgı edıt ıse kalmasına gerek yok dırek sılebılırsınız . bosuna yer kaplamasın baslık var ıcerık reklamsa ıcerıgı edıtleyıp tasıyabılırsınız . Genişletmek için tıkla ... abı ben ellemedım kunt10 editledi sanırım .. bende bundan sonra dedıgın gıbı yaparım ..
- oZKan -' Alıntı: hem ıcerık hem konu baslıgı edıt ıse kalmasına gerek yok dırek sılebılırsınız . bosuna yer kaplamasın baslık var ıcerık reklamsa ıcerıgı edıtleyıp tasıyabılırsınız . Genişletmek için tıkla ... abı ben ellemedım kunt10 editledi sanırım .. bende bundan sonra dedıgın gıbı yaparım ..