Acer'dan iki yeni akıllı telefon

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
acerbaslik.png

Teknoloji devi Acer, piyasaya duyurduğu iki yeni akıllı telefonunu, birçok üretici firmanın da kullandığı Android işletim sistemiyle piyasaya sürerek pazar payını genişletmek istiyor.

Sürekli genişleyen akıllı telefon piyasasında kıyasıya rekabet sürerken, birçok teknoloji firması bu alanda telefon üretimine devam ediyor. Acer firması da iki yeni akıllı telefon modeli olan Liquid Mini ve Liquid Metal'i piyasaya sunuyor ve telefonların kullanımını artırmak amacıyla birçok firmanın da kullandığı Android işletim sistemini tercih ediyor. Metal bir gövdeye sahip olan Acer Liquid Metal, cevapsız çağrı, mesaj ve kritik pil gibi durumlarda led ışığıyla uyarı veriyor. Liquid Metal'in donanımsal olarak genel özellikleri ise şöyle:

acerliquidmetal.jpg

Android 2.2 Froyo işletim sistemi
QualComm 720 800 MHz işlemci
3.6 inç kapasitif dokunmatik ekran
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ve a-GPS desteği
5 MP kamera( HD Destekli )
14.4 Mbps'e kadar 3G desteği
Multitouch desteği
Daha çok genç kullanıcıların tercih edebileceği bir diğer telefon olan Acer Liquid Mini, 5 farklı renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Cihazda yüklü halde bulunan birbirinden farklı yazılımlar cihazın kullanımı için avantaj sağlıyor. Sosyal ağlarla da kolay bağlantı yapabilen bir arayüze sahip olan Liquid Mini'nin genel özellikleri ise şöyle:

acerliquidmini.jpg

Android Froyo 2.2 işletim sistemi
Qualcomm Snapdragon 600 Mhz işlemci
256 MB RAM
3.2 inç büyüklüğünde ve 320x480 çözünürlüğünde TFT dokunmatik ekran
Wi-Fi, GPS ve FM Radyo desteği
7.2 Mbps'e kadar 3G desteği
İvmeölçer, pusula
Multitouch desteği
5 MP kamera

http://www.turkeyforum.com/satforum...telefon-liquid-metal-ve-liquid-mini-1726.html

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri