acaba insanlara güvenmekle hatamı yapıyorum...19.01.2008

harbikiz

Bayan Üye
öyle bir gündüki kendimi ne ben nede bi başkası tanıyamadı...acaba güvendiğim insanlar gerçekten güvendiğim gibilermi???bu soru işareti kafamda dolandıkça ben asla mutlu olamıycam...bugün tüm arkadaşlarımdan uzaklaştım!!!bunun suçlusu yine benim birini deli gibi sevdim sonrada onu başkasıyla görünce acısını onlardan çıkarttım...bide hepsini gizlice kontrol ettim ve ben aralarından ayrıldığım için hiçte üzgün değillerdi...herkesi kendim gibi sanıp güveniyorum ama yanılıyorum...belkide böylesi daha iyi oldu...suçu olmayan insanları terslemekten bıktım...sevmenin bedeli çok ağırmış bunu anladım...aşk uğruna tüm arkadaşlarımı kaybettim...yazdıklarımdan kendimde hiçbişey anlamıyorum çünkü bugün sadece saçmaladım ve böyle devam ediyorum...ne yapacağımı bilmiyorum...:29:dostlar böyle olması gerekiyordu........

çoğu zmn bnd aynı şeyi yapıorum sonuç insanı bazen üzsede bzn mutlu edio inş snd mutlu olrsn..

kusura bakma ama nevriye ben senin insanlara güvendiğini zannetmiyorum sadece kendinin güvendiğini sanıosun...çok kararsızsın ve kendi kararsızlklarında kendini harcıosun..senin güven tabirin önemli olan..bi kişiye bi kere güvenmezsin güven süreklilik ister o yüsden yanılmazsın...çünkü yanlış anlamalar kırılmalar olur güven bunların olmasını yok etmezler bunlardan sora kendini belli eder...

kusura bakma ama nevriye ben senin insanlara güvendiğini zannetmiyorum sadece kendinin güvendiğini sanıosun...çok kararsızsın ve kendi kararsızlklarında kendini harcıosun..senin güven tabirin önemli olan..bi kişiye bi kere güvenmezsin güven süreklilik ister o yüsden yanılmazsın...çünkü yanlış anlamalar kırılmalar olur güven bunların olmasını yok etmezler bunlardan sora kendini belli eder...

çoğu zaman bu tarz konuşmalar uzaklaştıyor sizden..........:91:

bu devirde insanlara güvenmek kolaymı ki... bence herşeyi zamana bırak görüceksin ki herşey kendi kendine düzelmiş.. boşwer sen milleti eğlenmene bak.. :D

çoğu zaman bu tarz konuşmalar uzaklaştıyor sizden..........:91:

hatalarını kabul etmeden diğer insanların hatalı olduğunu söleyemezsin..her zmn seni desteklemek bise düşen nevriye başkalarına karşı daima yanındayım ama biz bize olduğumuzda hiç bir zmn seni sana karşı savunmam..düşüncelerimi aynen sölerim..başkaları söleyemez söletmem o ayrı..konuşcam senle zaten bi açık görsem

hatalarını kabul etmeden diğer insanların hatalı olduğunu söleyemezsin..her zmn seni desteklemek bise düşen nevriye başkalarına karşı daima yanındayım ama biz bize olduğumuzda hiç bir zmn seni sana karşı savunmam..düşüncelerimi aynen sölerim..başkaları söleyemez söletmem o ayrı..konuşcam senle zaten bi açık görsem

sende diğerleri gibi açık görsende slm vermiyosun.................

Guvenmek (:)

guvenirsin kotu cikar guvenirsin ii cikar bu boyle .. biri oyle oldu diye otekilerde olcak diye bisey yok bence .. o sekilde yasayamayiz.. insanlara onyargiyla yaklasarak .. bigun elbet iyisi cikar... kotu olanda aslinda sana deil kendine ediyodur (:)

bigun biyerlerden cikar onunda yanina kalmaz ;)

Guvenmek (:)

guvenirsin kotu cikar guvenirsin ii cikar bu boyle .. biri oyle oldu diye otekilerde olcak diye bisey yok bence .. o sekilde yasayamayiz.. insanlara onyargiyla yaklasarak .. bigun elbet iyisi cikar... kotu olanda aslinda sana deil kendine ediyodur (:)

bigun biyerlerden cikar onunda yanina kalmaz ;)

katılıyorum onyargılı davranma kaybeden sen olursun anlamadan hareket etme emın ol sonra ıdama gec ..

İkiyüzlülük varken güvende olmaz.. herkes senin onlara davrandığın gibi sana davranmaz... B.. bi dünya... iyisiyle kötüsüyle

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri