Acaba Hep Böyle mi Olurum Bilmiyorum :)

SLd

Bayan Üye
Çoculuktan beri iyi olmayan bi huyum var . Ve biliyorum ki ne kadar da büyüsem hep böyle devam edecek :)
Boşuna dememişler hem bi insan 7sinde neyse 70inde de odur diye :)
Hayat bu ...
Annemlerin söylemlerine göre henüz okula gitmiyoken bile evdeki bardaklarla su içmezmişim :) Bardakları koklayıp burda ablamın kokusu geliyo bundan abimin bundan babamın der geçermişim her gün yeni bi bardak ne kadar yıkansa dahi :)
İlkokuldayken de tenefüslerde oynayanların kıyafetleri bile bana sürtülse ben evde onu yıkatırdım pis oldu diye . Tek oturuyordum bu yüzden :) Tabi bu huy artık yok :D :D
Okulda asla tuvalete gitmezdim ki lisede de gittiğimi hatırlamıyorum zaten okul bitti :)
Komşuya bile gitmiş olsam ordaki lavaboyu asla kullanmam eve geri gelirim . Hala amca teyze dayı fln hariç :)

Ha bardak konusuna gelince hala daha var öyle bi huyum . Evde bana ait 11 tane bardak var . Kedili , tavşanlı , fareli , ismimin yazdığı vs vs :)
Geçmiyo ama memnunum bu huyumdan kötü de değil aslında :p

Yorulan Gözlerinize Sağlık Çok Teşekkürler :)
:106:

---> Acaba Hep Böyle mi Olurum Bilmiyorum :)

Annemlerin söylemlerine göre henüz okula gitmiyoken bile evdeki bardaklarla su içmezmişim Bardakları koklayıp burda ablamın kokusu geliyo bundan abimin bundan babamın der geçermişim her gün yeni bi bardak ne kadar yıkansa dahi

:)
İşaretler'deki kız gibisin ama o suya takmıştı kokuyor,bayat diye :D
Ben de dikkat ederim de bu kadar değil

---> Acaba Hep Böyle mi Olurum Bilmiyorum :)

Evet öyle :) Ama yapılacak bişey yok böyleyim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri