abidik gubidik fıkralar:)

gizemlimelek

Bayan Üye
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli,
kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: "İlk
işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın
. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası
geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın... Karısı takdir edilmenin
mutluluğunda tabi. "Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda
anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın

Okula yeni gelen ogretmen ilk dersinde ogrencilere ilginc bir
cagrida bulunmus: - Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin...
Sinifta cit yok. Nihayet biri kalkmis: - Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun?
- Hayir, demis cocuk, ama sizin tek basina ayakta kalmaniza gonlum razi olmadi da...

Temel yeni ehliyet almış yolda gidiyormuş. Dümdüz yolda giderken yolun ortasındaki
bir direğe çarpmış, araçta sıkışıp kalmış... Herkes başına toplanmış, trafik polisi de gelmiş :
-"Beyefendi, nasılsınız, iyi misiniz?" -"İyiyim, iyiyim..." -"O zaman isminizi söyleyin de
durumunuzu karınıza haber verelim..." -" Gerek yok, karim ismimi pilur.."

Dünya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtmektedir. Amerikalı bir
hanım şöyle der: -Ben iyi bir şirketin genel müdürüyüm. Artık alışveriş yapmaktan bıktım.
Kocama "bundan sonra alışverişleri sen yap" dedim. Baktım, birinci gün oralı olmadı, ikinci
gün oralı olmadı, üçüncü gün yaptı... Alman konuşmacı: -Ben iyi bir şirkette üst düzey yöneticiyim.
Bir gün kocama "ben artık bulaşıkla ilgilenmekten bıktım, biraz da sen yıka" dedim.
Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, baktım üçüncü gün yapmış... Fadime kürsüye
çıkmış: -Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim. Geçen gün Temel'e "ben artık çamaşır
yıkamaktan mahvoldum, biraz da sen yıka" dedim. Birinci gün göremedim, ikinci gün
göremedim, üçüncü gün gözüm yavaş yavaş görmeye başladı...

Adamın işi varmış, Ankara ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses :-Binme,
bu uçak düşecek! Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş,binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış-Uçak düştü kurtulan olmadı! Koşmuş Haydarpaşa ya,
bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında :-Binme bu trene, raydan çıkacak! Dönmüş,
bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş
:-Tren Eskişehir de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...Allah’ına şükretmiş, koşup otobüse
bilet almış, tam binerken yine o ses :-Bu otobüse binme, freni patlayacak!Dönmüş yine kimse yok!
Dayanamamış, bağırmış : - Sen kimsin yahu? - Ben senin iyilik meleğinim! Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!

:181: :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri