abicim ilgisini çektiğim kız yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tr-kuzey

Kayıtlı Üye
kimsenin dikkatini çekemiyorum yawww hiç dikkatini çektiğim kız yokmu sakın yok demeyin kendimi şirinyerde öldürrüm walla:d​

neden diesel im kardeşşim nasıl yapim yardımcı olsana forumda dikkatimi çeken bi kız arkadaş var ama şimdili duymasın

tr kuzey burası ıtıraf kısmı sole kım senın ılgını cektı solede bılelım yanı hepımız aıleyız burda haberımız olsun:)

abicim haklısın ama hatırlatırım ki itiraf bölümü bende bişe itiraf etmek istedim sen bu sitenin girişinede çöpçatan sitesideil bende çöp çatan diilim die bi resim at oldumu lütfen benim senin görüşlerine saygı duyduğum gibi sende benim görüşlerime saygı duy sonuçta ev sahibisin

carzy_junior abi söylemim ben yeterince itiraf ettim herşeyi tadında bırakalım yoqsa diesel sinirlenir oky

bak burda eger bıraz dıkkat cekmek ıstıyorsan muhabet et ama her kurala uyarak paylasım yap eger bırını begendınse bunu itiraf et ama kusura bakma bole konular sacma acma sahsen ben kız olsam begendıysemde solemem artık:D:D:D
eger begenen olusa bunu gereklı yerlerde bellı eder:hih:

konu locked gerekceler
1=kurallara aykırı
2=sacma sapan bır konudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri