abi fotograf ekleyemiyom..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yitirilen

Banned
Ozkan abi ... simdi ben resimleri Link haline getiriyorum..getirdimi? getirdim..sonra yapistircam..yapistiramaiyom... :M: .
.. olmuiyo abi :M: bacina yardim et bitanemmmmmmmmmmmmm:174::67::2::106: diesel hocam sende yardim edersen hayir demem yanihahaha

tesekurler abi..

kayboldum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd:38::35:hıhh2hihihi

saygilar sevgiler :D

---> abi fotograf ekleyemiyom..

ayni hata.. linki kopy yaapiyom yapistriyom..onizleme yaptim konuyu acmada once bom bos....resimler yok :M:

en iyisi imageshack cünkü bendede olmuo öyle senin yabtigin gibi ben imageshack ten yüklüorum

ok yukledim upload oldu..forum code linki aldim sonra .
yapistiriyom olmuyor... sIKTI HA :M:

Kimsede Sorun Yok

Bi Sendemi Var

Nereye Eklemeye Çalışıyorsun Resimi?

orasi oyle..mesela normal gunlugume resim ekliyeiliyom.ama linki hazir googleden kopy ediyom..bu resimleri Pcden link yapiyom image'den.. kendi calismalariniz bolumune.belki bi ara uye resimleri

demi sayin dieselcim..

imageshackten forum kodunu kopile sonra yapisdir baska bisey yapma artak

.
bunu yapmana gerek yok

ortagim yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkk.resim eklicez dedik ne dedik.. Da niye butonlarin arasinda kendi Pcden resim ekle secenegi yok?yada var ben goremiyom? bari oyle eklerim.. yoksaa oyle iste :M:

ortagim yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkk.resim eklicez dedik ne dedik.. Da niye butonlarin arasinda kendi Pcden resim ekle secenegi yok?yada var ben goremiyom? bari oyle eklerim.. yoksaa oyle iste :M:

kizim imageshackten browse yazan yere tikla sonra fotorafini sec sonra upload now yap sonra alta linkler var forum code olani kopi yap sonra yapistir baska bisi yapma

moruk birakda ilk defa resim yukle vs seromonisi yapmis gibi olmim..ya yillardir kullanirim..normal linki aliyorum yapistiriyorum ikisinin ortasina..resim cikmiyor..bos bir sayfa...

benide delirttiniz :M: :D

moruk birakda ilk defa resim yukle vs seromonisi yapmis gibi olmim..ya yillardir kullanirim..normal linki aliyorum yapistiriyorum ikisinin ortasina..resim cikmiyor..bos bir sayfa...

benide delirttiniz :M: :D

ikisinin ortasina yapma sadece linki yapisdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri