ABD'li senatörlerden Pakistan'a 80 bin dolarlık yardım

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
ABD'li senatörlerden Pakistan'a 80 bin dolarlık yardım
ABD'nin Teksas eyaletinde ''Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği'' aracılığıyla Pakistan için toplanan 80 bin dolarlık yardım çeki 4 Teksas senatörü tarafından Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine verildi.

Derneğin Kısıklı'daki genel merkezine beraberlerinde ''Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği'' Başkan Yardımcısı Cemil Teber ile gelen Teksaslı senatörler Eduardo Lucio Troy Fraser Jane Nelson ve Cecelia Huffman'ı Kimse Yok Mu Derneği Halkla İlişkiler ve Gönüllüler Koordinatörü Metin Çetiner karşıladı.

80 bin dolarlık yardım çekini Çetiner'e ileten Lucio Teksaslı yardımsever insanların mesajını iletmek istediklerini belirterek Pakistan'daki sel mağdurlarına yardım yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Cemil Teber de toplanan yardımları Pakistan'a Türkiye kanalıyla ulaştıracaklarını söyledi.

Metin Çetiner ise dernek olarak bugüne kadar Pakistan için 19 milyon TL'nin üzerinde yardım topladıklarını ifade ederek yapılan yardımlara teşekkür etti.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri