abaza olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brhtn

Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim gibi abaza olanlar var mı acaba... bana destek olsun arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var benim niye yok yaaaaaaaaa :(

---> abaza olmak

Edit.

Seviyeyi bozmadan yorum yap bu ilk ve son uyarı olsun tekrarında yasaklanırsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> abaza olmak

Eğer bir sevgilin olmasını istiyorsan abazalığı bırak, Kız veya Kadın görünce Ağzın sulanmasın Hemen.

Yapacağın Şeyleri Listeleyim.

1- En önemLisi AbazaLığı bırak
2- KızLarLa muhabbet Kur, Saçma Sapan Konuşmalar veya Konular hakkında Konuşma.
3-Kız'a Espiriler yap, Ormandan Kaçmış gibi değil Edepli ve Seviyeli
4-Kızlar'a Karşı Romantik,Cömert Ol.
5-Kızlar'ın yanında Olgun davran.
6- Kızlar'a Kendini sevdirmeye Çalış.

Gerisi Sonra Gelir.

---> abaza olmak

oldugu gibi olmasi yeterli.

kusura bakmayin ama kizlar fazla atip tutmalari yemiyor... onlarda biliyorki hayatin gercekleri var...
cicek bocek,canim cicim vs. vs. yok soyle guzelsi boylesin yani kizlar sadece iltifat yemiyor... yiyenlerde havada ucan kizlar herhalde :)

gercekci ve oldugu gibi olsun...
fazla laf edenlerden uzak duracaksin... bana hic inandirici gelmiyorlar. belliki ezberlenmis laflar, fazla suslenmis puslenmis laflar hic inandirici degil. belliki hovarda biri der gecerim.

---> abaza olmak

oldugu gibi olmasi yeterli.

kusura bakmayin ama kizlar fazla atip tutmalari yemiyor... onlarda biliyorki hayatin gercekleri var...
cicek bocek,canim cicim vs. vs. yok soyle guzelsi boylesin yani kizlar sadece iltifat yemiyor... yiyenlerde havada ucan kizlar herhalde :)

gercekci ve oldugu gibi olsun...
fazla laf edenlerden uzak duracaksin... bana hic inandirici gelmiyorlar. belliki ezberlenmis laflar, fazla suslenmis puslenmis laflar hic inandirici degil. belliki hovarda biri der gecerim.

bu konuşmaların çok hoşuma gitti.

---> abaza olmak

tsk ederim... ama 15-16 yasinda cocuklar degilizki, ancak o yastaki kizlar kanar suslu puslu laflara. Eger, yasini basini almis biri kaniyorsa bir sorun var demektir.

fazla laf yalansiz, fazla mal haramsiz olmaz demis buyuklerimiz...

annem derdiki herzaman: bir kizi anasi ovuyorsa koy ac, eller ovuyorsa al kac...
yani fazla iltifat edenide arkana bakmadan koy ac... belliki isin ehli olmustur.

---> abaza olmak

Bu Soruna SoruyLa Cevap Vermek Ve şöyLe CevapLamak İsterim :)

Fatma GüLün Suçu Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri