aaa 1. yilim olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
damlanin 2. yilini okuyunca bakayim benim bir yilim nezaman doluyor diye bakayim dedim. tamda bugun dolmus :) 14 eylul 2011 de uye olmussum. tr de 15 eylul oldu ama hollandada daha yarim saatim var :) tamam zamaninda yaklamissim.

ee koca 1 yil gecmis umarim daha nice yillara beraber oluruz

iyiki varsiniz, hepinizi seviyorum.

---> aaa 1. yilim olmus.

) nice nice yıllara canım seni tanıdıgım için çok şanslıyım

---> aaa 1. yilim olmus.

Sözleşipte mi üye oluyonuz foruma napıyonuz :Ç
Nice yıllara abla :)

---> aaa 1. yilim olmus.

---> aaa 1. yilim olmus.

) nice nice yıllara canım seni tanıdıgım için çok şanslıyım

asil sansli olan benim, senin gibi bir ablami tanidigim icin. iyiki tanismissim seni.

İyi ki varsın abla :kk: Nice senelere.
sagolasin, sende iyiki varsin. seni cok ama cok seviyorum her nekadar son gunlerde sana icten ice kirilsamda (benim kisi tavsan daga kusmus dagin haberi yok misali de iste...) yinede icten ice kiriliyor insan.

damla ile sozlemissiz demekki :) sagol. bu nice seneler icinde sende varsan olur :)

:cy(19): öperim seni.

Nice seneleree ablacım :)

sagol canim benim :love01:

insaALLAh abi. hep beraber buralarda oluruz insaALLAH.

Nine nice yıllara yeşil :)

sagol canim. insaALLAH.

---> aaa 1. yilim olmus.

asil sansli olan benim, senin gibi bir ablami tanidigim icin. iyiki tanismissim seni.

sagolasin, sende iyiki varsin. seni cok ama cok seviyorum her nekadar son gunlerde sana icten ice kirilsamda (benim kisi tavsan daga kusmus dagin haberi yok misali de iste...) yinede icten ice kiriliyor insan.

damla ile sozlemissiz demekki :) sagol. bu nice seneler icinde sende varsan olur :)

sagol canim benim :love01:

insaALLAh abi. hep beraber buralarda oluruz insaALLAH.

sagol canim. insaALLAH.

Sen iste yeterki :)

---> aaa 1. yilim olmus.

Nice nice senelere inşallah. Bu forumda olman çok güzel, hep kal :)

---> aaa 1. yilim olmus.

Aslında senin birinci yılın 14 ağustosta olmuş. Bir ay geçmiş üzerinden :)

---> aaa 1. yilim olmus.

Aslında senin birinci yılın 14 ağustosta olmuş. Bir ay geçmiş üzerinden :)

Suan sesli olarak ustume guluyorum. :) ben agustosu nasil eylul olarak gordum. Valla ailemden biri gormesin busefer kesin ya pc yasaklarlar yada beni artik bir hastaneye yatirirlar bu dikkatsiLigim yuzunden. Birde evde gorseniz :) yok artik dersiniz :) ALLAH'im aklima mukayit ol. :)

---> aaa 1. yilim olmus.

Suan sesli olarak ustume guluyorum. :) ben agustosu nasil eylul olarak gordum. Valla ailemden biri gormesin busefer kesin ya pc yasaklarlar yada beni artik bir hastaneye yatirirlar bu dikkatsiLigim yuzunden. Birde evde gorseniz :) yok artik dersiniz :) ALLAH'im aklima mukayit ol. :)

Olsun. Geçte olsa kutlamış olduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri