--$€vdiqi Kızmı yoK$a öLüm mü --

cLeopatRocK

Bayan Üye
Ne yazık ki bu gerçek bir olay...

Aşk böyle birşey; bir kız ve bir delikanlı, bir motosiklet üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;

Kız: Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı:Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız: Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı:

Peki, beni sevdiğini söyle Kız:Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla Delikanlı:Şimdi de bana sıkıca sarıl.Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı:

Şimdi kaskımı alıp, kendi başına tak.Başımı çok sıktı.. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası;

Motorsiklet,aşırı hız nedeniyle virajı alamayıp bariyerlere çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi;

Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini

söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı....

EVET:Son bir sevgi cümlesi Son bir sarılış ve beklenen Son...

V€RiLdiy$e üzqünüM;)

Verilmisti Ama oLsun t$kLer yinede. Bunu Net aleminde Okumayan biLmeyen yoktur heralde.. baya eski bi hikaye.. iLk okudugumda baya duygulanmistim cok aci.. Ve gercek a$k budur diye dü$ünüorum..

evet ya gercekten cok guzel bır hıkaye allah herkese bole sevgı ve ask nasıp etsın saol paylastıgın ıcın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri