_E_r_c_a_n_

_Σ_®_C_Λ_И_™

Kayıtlı Üye
Öncelikle Kişisel Sayfama Hoşgeldiniz... :)

Kenimden Bahsedeyim Önce Biraz... :D

Adım: Ercan
-------------------------------------------------------

Yaşadığım Yer: Mersin
Tuttuğum Takım: Galatasaray
Mesleğim: Öğrenci
Boy & Kilo: 173 & 54
Dinlediğim Müzik Türü: Her Telden(O Anki Psikolojime Bağlı) Ama Genelde Metal Dinlerim... :)
Göz Rengi: Kahverengi

Hayko Cepkin En Sevdiğim Sanatçılardandır Bigün Onla Buluşmayı İsterim(Yanlış Anlaşılmasın :D )...Galatasaraylıyım ama futbolla pek aram iyi değil diyebilirim.Çok İnatçı(Dediğim Dedik) ve Kıskanç Biriyimdir..Burcum Yay burcu:

Şansın sizden yana döndüğü bir gün. Karamsar duygulardan ve olumsuz düşüncelerden tamamen uzaklaşıp dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğunlaşıyor. Mesleğinizle ilgili bazı girişimlerde bulunacaksanız, konular hakkında, iyice araştırma yapmadan karar vermeyin. Fırsatlar ve kazançlar olduğu kadar, sürpriz kayıplar da söz konusu olabilir. Temkinli davranmakta yarar var. Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir.

Burçlara Pek İnandığım Söylenemez Ama Bazen Okuduğumda Gerçekten Doğru Olduğunu Görüyorum Ama İnanam***ta Israrlıyım ve Hepte Böyle Kalacağım... :)

Mersin/Atatürk Lisesi 11/İ Sınıfı Öğrencisiyim :)
Pc-Msn-Müzik Vazgeçilmezlerimdendir :D Öss'yi kazanmayı hedefliyorum umarım kazanırım.Meslek Olarak Polis veya Uzman Jandarma Olmayı İstiyorum.

Ailemden Biraz Bilgi Verecek Olursam 6 kardeşiz ben 2. büyüklerdenim annem ev hanımı babam otobüs şoförü(köksallar firmasında)..
Evde olduğum zamanlar genelde pc başındayımdır(Nazlı gibi) :D Basket oynamayı seven bir kişiliğim :)

Okuduğunuz için tşk.ler... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> ... _E_r_c_a_n_ ...

futboLLa aran oLmamasına sasırdım nedense :D biz teşekkür eDerz seni tanıdıqıma sewindim

---> _E_r_c_a_n_

Seni tanıdığıma sevindimm:D:D Kendini biraz daha anlatsan daha çkk tanıyabiliriz:D:D

---> _E_r_c_a_n_

kısa olmuş teşekkurler ercan daha fazla genişletebilirsin zamanla artık :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri