900 den geriye sayma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pomegranate

Bayan Üye
:fleur: selam lütfen herkes 900 den geriye saysın mesela ben 900 dedim altımdaki kişi ondan önce gelen sayıyı sölicek onun altındaki ondan önce gelen sayıyı sölücek böyle devam edecek 0 a kadar geri sayarsanız bom oynucaz bidahaki konuda xd ( biliyorum saçma djfjkd ) bu arada knk aranır :8:

---> 900 den geriye sayma

Düşlerforum'a hoşgeldiniz. "Kişisel Sayfanız" isimli bu bölüme bu türden bir konu açmanın pek mantıklı olduğunu sanmıyorum. Bu tür konular forum oyunları bölümüne açılırsa daha doğru olur, iyi forumlar :R

---> 900 den geriye sayma

:fleur: selam lütfen herkes 900 den geriye saysın mesela ben 900 dedim altımdaki kişi ondan önce gelen sayıyı sölicek onun altındaki ondan önce gelen sayıyı sölücek böyle devam edecek 0 a kadar geri sayarsanız bom oynucaz bidahaki konuda xd ( biliyorum saçma djfjkd ) bu arada knk aranır :8:
Hoşgeldiniz..
Fakat bu konuyu kilitlemek zorundayım.. Kişisel sayfaya sizi anlatan bir konu açmanız gerekmekte, Forum oyunlarına ise konu açmak şuanda yasaktır(Çok oyunumuz olduğu için)
Aradığınız kankaları bu forumda bulabilirsiniz :d5382475f3845cc9494

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri