karagümrük
Kayıtlı Üye
EROKSPOR: 3 GALATASPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Küme 1.grupta ligin ilk hafta mücadelesinde iki Beyoğlu ilçesi takımı olan Erokspor ile Galata,Sütlüce Tesislerinde karşılaştı. İlk yarısı yüksek tempoda geçen müsabakada ev sahibi Erokspor sahadan 3-2 galip ayrılarak haftayı karlı kapatan takım oldu.
12.dakikada gelişen Erokspor atağında Orhun sağ taraftan taşıdığı topta verdiği pasta Gürkan topla buluştu onunda pasında arkadan gelen Harun düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.1-0.
Karşılaşmanın 20.dakikasında ceza alanı dışından yaklaşık 30 metreden Erokspor faul kazandı.Topun başına defanstan gelen Gökhan'ın sert vuruşunda top kaleci Yasin üstünden ağlara gitti ve Erokspor bu golle 2-0 öne geçti.
Galata 2-0 geriye düşmesine karşın oyundan kopmadı.Ve gelişen Galata atağında Mehmet Kartal araya atılan pasa hareketlendı ve altı pas çizgisi yanında kaleci Umut topa hakim olayım derken Mehmet Kartal'lı düşürünce tereddüzsüz Onur Karabaş penaltıya hükmetti.Galata'da topun başına Burak Kırıkçı geçti.Fakat penaltı vuruşunda kaleci Umut gole izin vermedi.
İlk yarının bitmesine saniyeler kala Galata Mehmet Kartal'la sağ taraftan taç çizgisi kenarından kullandığı serbest atışta Erokspor kaleci Umut çıkmayınca ondan önce topa Burak Kırıkçı vurdu ve Galata bu golle skoru 1-2 getirdi.ilk yarı 2-1 Erokspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Galata iki oyuncu değişikliği yaparak girdi.Orhan ve Burak çıktı,onların yerine Nazım ve Orhan girdi. Oyuncu değişikleri sonucunda Erokspor kalesine yüklenmek isterken defansta hata yapan Galata'lı oyuncular,57.dakikada Gökhan'in ceza sahası içine ortasında penaltı üzerinde boş kalan Erkan topu ağlara gönderdi.3-1.
Galata' Şahin 61.dakikada ceza alanı içine çaprazdan vurduğu şutta kaleci Umut son anda topu köşeden kornere çeldi.
Karşılaşmanı 63.dakikasında Erokspor'da Metin ceza alanı içine kornerden atılan topa kafa ile değilde eliyle vurunca hakem Onur Karabaş sarı-kartına başvurdu.Başka pozisyondada sarı karttı olan Metin ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Galata rakibinin 10 kişi kalmasından sonra golü bulmak için Erokspor kalesinde özellikle kanatlardan Burak Kırıkçı ve Nazım ile pozisyon üretmeye çalıştı. 82.dakikada oyuna sonradan giren Barış'la bulduğu golle skoru 3-2 getirdi.
85.dakikada Galata,Erokspor ceza alanı içinde oluşan karambolde golü buldu,fakat bu pozisyonda kaleci Umut'tan dönen topun tamamlanmasında yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve Onur Karabaş'ta golü iptal etti. 87.dakikada Burak Kırıkçı'nın kullandığı köşe atışında Erokspor savunması topu uzaklaştırdı.Dönen topu Serkan vurdu top üstten avuta gönderdi.
Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümüne oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildiği dakikalarda özellikle Galata beraberlik golü için çok bastırsada son vuruşlarda etkisiz olunca Erokspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Saha: Sütlüce Tesisleri
Hakemler: Onur Karabaş-Mesut Yüksel-Hamdullah Gökmen
Erokspor:1-Umut,2-Sefa,3-Volkan,4-Gökhan Budak,5-Gökhan,6-Yalçın,7-Orhun(17-Serdar),8-Harun,9-Metin,10-Erkan 11-Gürkan
Teknik Sorumlu: Ali Dinek
Galataspor:22-Yasin,2-Levent,3-Serkan,4-Erhan,5-Gökhan,6-Güvenç(15-Barış),7-Burak(16-Nazım),8-Şahin,9-Mehmet,10-Burak Kırıkçı,11-Orhan(16-Orhan)
Teknik Sorumlu: Selim Yenihayat