9.Haftanın konusu (Kim daha Zeki?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'hayaL

Bayan Üye
9.Haftanın konuSu....Erkekler mi daha akıllıdır , kadınlar mı ? Yapılan anketlerde kadınların daha zeki oldugu çıkıyor ama bu anketi yapanlar ve cevap verenler kadınlar olabilir mi )) sizce Zekanın ölçüsü nedir? Birisinin zeki olup olmadıgını nasıl anlarsınız?

Bence bayanlar daha akıllı beyler )) şaka tabi...

buyrun bakalım düşüncelerinizi alalım

---> 9.Haftanın konusu (Kim daha Zeki?)

Bence Allah Her Kulunu Ayni Zeka Ile Yaratmisdir
Fisik Yapisi Degisik Sadece :)
Kadina Fazla Erkeye Az Degil

Kimi Kafasini Bos Islerle Doldurur Kimisi Kendini Gelisdirir..

Zeki Erkekde Var Zeki Kadinda

Ama Kadinlar Daha Ince Fikirli

Her insanın zekası birbirinden farklıdır.Kadınlar duygusal zekaları ile erkeklere göre daha üstündür beyler hiç kusura bakmasın ayrıca kadınların şeytanivari olan düşünceleride erkekleri 10 adım geride bırakır.Erkek kafasında bir şey düşünürken kadın ise aynı anda çok şeyi düşünebiliyor bunlar hep bilimsel gerçekler Böyle bir tartışmanın olması insanın ta varoluşundan itibaren gelmekte kadın hep arka planda kalmakta sesini çıkaramamaktaydı eğitimde de öncelik hep erkeklerde olurdu durum böyle olunca erkeğin egemen olduğu ve haliyle onların daha zeki oldukları profilini çıkarıyor.Ama şimdi artık günümüzde çok şey değişti ve kadın her konuda başarılı olabileceğini ispatlamaktadır.Erkek kadının başarılı olmasını hazmedememekte hep güç onda olsun istemekte ve bu yüzden kadınların daha zeki olduklarını kabul etmemektedirler ayrıca kadınlar akıllarıyla erkeğin beynini yerler onlarda akıl bırakmazlar :D Erkeklerin ise analitik zekaları daha fazladır.O yüzdendir kalp beyni hep yener :)

Zeka konusu tartışılır..Kim daha zeki bilemicem zekasını kullanmayanlar var aslında..
En çok kadınların testlere katıldıgı dogru ıstatıstıkler yanlıs :) sadece bayanların oyları var erkeklerin pek işleri yok bu konuda bence..
Kadınlar her konuda biraz daha incelediği ve şeytan fikirli olduklarını düşünüyorum zekayla ilgisi yok :s

Ben erkeklerin zeki kadınların çalışkan olduğunu düşünüyorum.

Kadınlar fazla detaycıdır ve akıllarını bu detaycılığa yorarlar olması gereken de çalışmakla olur ancak. Ama erkeklerde gördüğüm üzere bir çok şey için uğraşmadan çalışmadan becerebiliyor anlayabiliyorlar.

Bence erkekler çok akıllı. Kadınlar daha saf. Bunu hakaret olarak söylemiyorum. Erkeklere kadınlara nazaran birisini daha çabuk kandırabilir. Birisini kandırmak ne kadar yanlış olsada büyük bir zeka ve mantık ister. Her insan karşısındakini uyutamaz, kandıramaz ve bunlara inandıramaz. Ben mesela. Sizlere öyle yalanlar atabilirim ki Dünyanın düz olduğunu bile inandırabilirim mesela beraber sohbet etsek. Şayet siz mars'a gidip görmediyseniz bunu kız olsam yapamam. Bunun cinsiyetle ne alakası var demezsiniz umarım yapı olarak erkekler daha uyanıktır.

Kızları çabuk kandırabilirler. Akılla da alakası var bu konunun : ) Akıllı insan düşünür biraz. Tabi herkes aynı değildir ama erkeklerin hepsi aynıdır.

Hepsi odundur ama bi o kadar da akıllıdır. Bu sebeple dünyanın en büyük ve akıl gerektiren noktalarında erkekler vardır.

Her başarılı erkeğin arkasında da kadın yoktur bu arada.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bence kandırma meselesinde kadınlar erkeklerden daha iyi malesef...

Erkekler daha işe yarar şeylerle yorar beyinlerini, kadınlar ise olur olmaz şeylerle...Eger bizde işe yaracak şeylerle yorsak kafamızı sanırım erkekleri 1 adım gecebiliriz) rahat rahat...

Bence erkekler çok akıllı. Kadınlar daha saf. Bunu hakaret olarak söylemiyorum. Erkeklere kadınlara nazaran birisini daha çabuk kandırabilir. Birisini kandırmak ne kadar yanlış olsada büyük bir zeka ve mantık ister. Her insan karşısındakini uyutamaz, kandıramaz ve bunlara inandıramaz. Ben mesela. Sizlere öyle yalanlar atabilirim ki Dünyanın düz olduğunu bile inandırabilirim mesela beraber sohbet etsek. Şayet siz mars'a gidip görmediyseniz bunu kız olsam yapamam. Bunun cinsiyetle ne alakası var demezsiniz umarım yapı olarak erkekler daha uyanıktır.

Kızları çabuk kandırabilirler. Akılla da alakası var bu konunun : ) Akıllı insan düşünür biraz. Tabi herkes aynı değildir ama erkeklerin hepsi aynıdır.

Hepsi odundur ama bi o kadar da akıllıdır. Bu sebeple dünyanın en büyük ve akıl gerektiren noktalarında erkekler vardır.

Her başarılı erkeğin arkasında da kadın yoktur bu arada.

Sanırım kadınları fazla tanımıyorsun yada tanıdığını sandın verdiğin örnekle bir kaç bayanmı aklına geldi ? ona göre mi genelleme yaptın ? mesela burdaki hiç bir bayanı saatlerce sohbet etsen dünyanın düz olduğuna inandıramazsın :D yemezler yani bence erkekler en çabuk kanandır :)

Tartışmaya gerek var mı bayanlar
Albert Einstein bir erkektir :pp

Maalesef erkekler daha zeki bunu üzülerek itiraf etmek zorunda kalıyorum
icon11.gif

Erkekler daha pratik düşünüyorlar ve etraflarında olup bitenleri çok daha iyi kavrıyorlar..
Söz konusu akademik zekaysa örneğin istedikten sonra deviremeyecekleri kadın yok
Kadınlar akılları sıra kurnazlık peşinde koşuyorlar ama onu bile yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar xD

ama eminim Einsteini bilim dünyasına iten bir kadındır xD evdeki dırdırdan uzaklaşmak için adam kendini bilime adadı tabiki...Bakınız yine bir kadın parmagı var

Her başarısız kadının önünde takoz gibi bir Erkek vardır !

Kız'ma birader...
Saçı uzun, aklı kısa

Eksik etek
Kızını dövmeyen, dizini döver
Avrat malı, kapı mandalı
Kız kocaya, oğlan hocaya
Elinin hamuruyla...

Netice?

YGS sonuçları açıklandı.
Kızlar erkeklerden başarılı.
Geçen sene de öyleydi.
Önceki sene de.
Hep öyle.

Dünyada da böyle.

“Kız”ların doğuştan avantajlı olduğunu kanıtlamak için, adeta poposunu yırttı
bazı “erkek” bilim adamları... Beyin’lerinin ağırlığını tartan da oldu, nöron kablolarının kalınlığını ölçen de... Ne fizyolojik bi sebep bulabildiler, ne biyolojik, ne nörolojik ne de psikolojik.

Cevabı “kadın” sosyologlar buldu. Sosyo-kültürel kalıplar... Eğitimde fırsat eşitliği sağlarsan, kadın erkeği geçiyor.
Hepsi bu.

Karnından sıpayı, sırtından sopayı
eksik etmeyeceksin ki, geçmesin.

Dolayısıyla...
Onore ediyormuş ayaklarıyla “her başarılı erkeğin arkasında bir
kadın vardır” lafı, hikâyedir.

Lafın doğrusu...
Her başarısız kadının önünde takoz
gibi bi erkek vardır.

Hürriyet Gazetesi yazarı YILMAZ ÖZDİL :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri