9:39

zaman93

Kayıtlı Üye
Kendimi olume hep yakin hissettim hic korkmadim olumden sevdigim insanlaerin olumlwrine sahit oldum sebepleri kaza yada hastalikti olum bana hep kolay gelmisti intihara hep olurum olay biter gozuyle baktim zama. zaman Allahtan korktum ama hep bu ihtimal aklimdaydi .
Taki bu gune kadar sabah saatlerinde is yerinde ise yeni baslayan genclerden biri kendini besinci kattan atana kadar hemen oldu belki istedigi oldu benim dusundugum filmin kizmi.
Ama sonrasi gercekten korkunctu ambulans,polis,cigliklar,gozyaslari,annesinin,ailesinin feryatlari ....
artik korkuyorum....

---> 9:39

ölümden korku l maz imanın tam sa tam değilse Kork bak kardeşim senin için isyanlar içinde sana tavsiyem kuran nin Türkçe mëalini oku bitir ama anlayarak o zaman anlarsın daha iyi hem icjn huzur bulur hem sıkıntıların dertlerin diner

Bes yildir hep git gellerim oldu olum bana hep cok ykindi o hisse alistim bes yilda hic korkmadim bu gun intihardan sonraki filmi gordum beni korkutan intihardan sonra yasananlar
Allahtan Korkarim Kurani kerimide okumus hatmetmis biriyim beni bunca yil hayatta bu degerler tutdu hep iyi bi insan ilabilmek icin caba gosterdim belki oldum belki olamadim

konu başlığı sadece saat olmasa daha iyi olurmuş aslında :)

[MENTION=129837]zaman93[/MENTION]

Bes yildir hep git gellerim oldu olum bana hep cok ykindi o hisse alistim bes yilda hic korkmadim bu gun intihardan sonraki filmi gordum beni korkutan intihardan sonra yasananlar
Allahtan Korkarim Kurani kerimide okumus hatmetmis biriyim beni bunca yil hayatta bu degerler tutdu hep iyi bi insan ilabilmek icin caba gosterdim belki oldum belki olamadim

Bak çok güzel bir şey yapmış sin hat met mis sin o zaman iyi de bilirsin allah benjm verdiğim cana emanet çıkın o canı sadece ben alırım en ufak bir çizi ğin de hesabını sorarım diye

ben çok olum gördüm çok acı çeken kolu bacağı kırılan parçala nan bu yüzden haline nefes alıyor şak şuk ret böyle yaparak ona yardım etmiyor sun ona yapacağın dua okumak en büyük iyiliği o zaman yaparsın böyle yaparak allahın emirlerine karşı gelme kardeşim

Cok kotu. Insanin hayatininetkileyebilecek bi olayla karsi karsiya kalmissin.
Ben cocukken eski mahallede bi kadon kosarak damdan assagi atmisti kendini. Tek katli evdi alcaktida ama bahce kayalikti. Kadin kayanin birine carpti. Annesi bakkala gidiyordi ve bagris cagris kosarak dondu.
Cok kotuydu.
8 yaslanrindaydim ve hala unutmadim.
Cok kotu bir olay.

Cok kotu. Insanin hayatininetkileyebilecek bi olayla karsi karsiya kalmissin.
Ben cocukken eski mahallede bi kadon kosarak damdan assagi atmisti kendini. Tek katli evdi alcaktida ama bahce kayalikti. Kadin kayanin birine carpti. Annesi bakkala gidiyordi ve bagris cagris kosarak dondu.
Cok kotuydu.
8 yaslanrindaydim ve hala unutmadim.
Cok kotu bir olay.

Yeni ise girmisti arkad#s hic konusma firsatimiz olmamisti ama olum cok agir geride kocaman bi bosluk kaliyor insanin icinde gunlerdir etkisinden cikamadim sen cocukmussun cok daha fazla etkilenmissindir

...herkesler bir seylerden etkilenebiliyor,kelebekler bile etki yapiyormus.yasamim boyunca sadece iki cenaze ve definde bulundum,birisi cok yakinimdi,insani topragin altina gommek gercekten cok etkiliyor kisiyi.

Kendi varligini sorgulayan tek canlidir insan z[MENTION=59573]man[/MENTION] zaman kaygilariyla yuzleserek yada kacis yollari bularak kurtulmaya calisir bu kaygidan
Korku,kaygi,ediseden kacamayinca cikis bulamayinca olmek hep insanin aklinda oluyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri