86.Oscar Ödülleri Açıklandı

Silencio

Kayıtlı Üye
oscars2014.jpg

Bu sene 86′ncı kez verilen Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Gravity en iyi yönetmen dahil toplamda 7 ödül alarak geceye damgasını vurdu. En iyi film ödülüne layık görülen 12 Years a Slave ise üç ödülle yetindi. 10 adaylıkla başı çeken filmlerden olan American Hustle ise hiçbir ödül kazanamadı. 2014 Oscar Ödülleri’nin tüm kazananlar şu şekilde:

En İyi Film: 12 Years a Slave
En İyi Yönetmen: Alfonso Cuaron – Gravity
En İyi Özgün Senaryo: Her – Spike Jonze
En İyi Uyarlama Senaryo: 12 Years a Slave – John Ridley
En İyi Kadın Oyuncu: Cate Blanchett – Blue Jasmine
En İyi Erkek Oyuncu: Matthew McConaughey – Dallas Buyers Club
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Lupita Nyong’o – 12 Years a Slave
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Jared Leto – Dallas Buyers Club
Yabancı Dilde En İyi Film: La grande bellezza (İtalya)
En İyi Animasyon: Frozen
En İyi Belgesel: 20 Feet From Stardom
En İyi Kurgu: Gravity
En İyi Görüntü Yönetimi: Gravity
En İyi Özgün Müzik: Gravity (Steven Price)
En İyi Özgün Şarkı: Let It Go – Frozen filminden
En İyi Yapım Tasarımı: The Great Gatsby
En İyi Kostüm Tasarımı: The Great Gatsby
En İyi Makyaj & Saç: Dallas Buyers Club
En İyi Ses Kurgusu: Gravity
En İyi Ses Miksajı: Gravity
En İyi Görsel Efekt: Gravity
En İyi Kısa Metraj Film: Helium
En İyi Kısa Metraj Belgesel: The Lady in Number 6: Music Saved My Life
En İyi Kısa Metraj Animasyon: Mr. Hublot

Gravity-2.jpg

Son düzenleme:
---> 86.Oscar Ödülleri Açıklandı

Bu yıl 86. defa sahiplerini bulan Oscar ödülleri, dün gece Los Angeles’taki Dolby Tiyatro Salonu’nda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu! Tüm dünyadan milyonlarca kişinin izlediği Oscar töreninin bu yıl ödüllerdeki galibi 7 heykelcik ile Yerçekimi (Gravity) olurken, Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) ise 3 ödülle hemen peşinden geldi.

Bu yıl, Oscar tarihinde ikinci defa Ellen De Generes’in keyifli sunumuyla gerçekleşen Oscar töreni, keyifli anlara sahne oldu! Törende sahibini bulan ilk Oscar, kesin gözle bakılan 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' kategorisinde Jared Leto'ya giderken, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde ödülü Lupita Nyong'o kucakladı! En İyi Yönetmen ödülünü Alfonso Cuaron alırken, Yerçekimi teknik dallardaki bütün ödülleri topladı! Cuaron, aynı zamanda Oscar'a ulaşan ilk latin kökenli yönetmen olarak tarihe geçmiş oldu!

En iyi film beklenen oldu. Benim favorim Nebraska idi. Alamayacağı belliydi ama çok sevdim o filmi.
Yönetmen hakeden almış.
En iyi erkek oyuncu Leonardo dicaprio olmalıydı. Hep bebek yüzlü olmasından kaybediyor.
En iyi kadın oyuncu aslında Cate Blanchett'ın hakkıydı ama ben Sandra Bullock alsın istiyordum.
En iyi yardımcı erkek oyuncu Jared Leto kesinlikle doğru karar.
En iyi yardımcı kadın oyuncu Lupita hakkıyla aldı. Jennifer Lawrence'a bir torpil daha geçmediler. Nasılsa seneye aday yaparlar yeniden.
Gravity teknik olarak iyiydi. Haketti bütün ödülleri. Uzayda çekilmiş gibiydi yahu :)

gravity'e ödül yağdı zaten. maşallah diyelim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri