8 Şubat 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bayan Taruz

Bayan Üye
Bugün fiziksel güç ve dayanıklılık gerektiren durumlarda son derece başarılı olabilirsiniz. Siz yalnız bir kadınsanız çevrenizdeki sizinle yakınlaşmak isteyen bir erkeği hessedebilirisiniz. Evli ya da sürekli beraberliği olan bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğin size tam olarak uyduğunu ve sizi memnun etmek için gayret ettiğini görebilirsiniz. Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir. Bazı olumsuz dedikodular getirilmesi mümkündür. Bunları fazla ciddiye almayın.

---> 8 Şubat 2013 Aslan Burcu Yorumu

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] ee bu hep kadınsanız şöyle olucak böyle olucak diyor.. hani aslan erkeği xD
ben diyorum sahte bunlaar :pp kendinmi yapıyorsun yazıyorsun burçyorumlarını napıorsun :pp

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] ee bu hep kadınsanız şöyle olucak böyle olucak diyor.. hani aslan erkeği xD
ben diyorum sahte bunlaar :pp kendinmi yapıyorsun yazıyorsun burçyorumlarını napıorsun :pp

Bide başka birinin yorumunu oku bu tutacakmı bakalım. xD

Sabahın erken saatlerinde yoğun bir duygusallıkla güne başlayabilirsiniz. Fakat öğlene doğru duygularınız değişecek, sürpriz gelişmeler olduğunu öğrenecek ve kendinizi keyifli hissedeceksiniz.

Öğle saatlerinde karşılaştığınız ilginç kişiler yaratıcılığınız uyandıracak ve geleceğe yönelik büyük istekler içine gireceksiniz. Bir taraftan sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz fakat aceleci olmayın. Şimdilik gelişmeleri bekleyin. Günün ilerleyen saatlerinde önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Fakat yapıcı ve olumlu davranmayı başaracaksınız. Seyahat hazırlıkları yapabilir veya yolculuğa çıkabilirsiniz.

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] başka birisi derken yine aslan burcuna ait mi? yoksa başka bir burç'a ait oldugumumu anlatmaya çalışıyorsun xD

buda gün içerisiinde sürekli duygusal değişiklik yaşıyor beğenmedim başka varmı ? :pp

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION]

Başka astrolog olan kişiye ait yani. xD
Elimizde bunlar kaldı,neyse sohbet olmasın. :pp

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] tamam anladm ama bunuda beğenmedim . xD
yeni astrologlar bul yarın kontrole gelicem :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri