ramonaxi
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Halka flimini seyredenler bilir ortada dandik bir kaset vardır seyreden 7 gün içinde ölür birde telefon eder bilgilendirir seni yani öyle cart diye öldürmeye gelmez biz böyle bir film izlesek telefondaki gizemli sese düşlerforum üyelerimizin yanıtı ne olurdu ???
: 7gün içinde öleceksin
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]: yaşıyormuyuz sanki asgari ücretle ay sonu getirecez diye ebemiz dıt dıııt
: 7 Gün içinde öleceksin
[MENTION=35083]heredot[/MENTION] : Valla abi söz borcumu getirecem kumar borcu namus borcudur .
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : Amanın o köyden topladığımız mantarlar zehirlimiymiş yandik
: 7 gün içinde öleceksin
[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] : 7 gün gelsin ölmeyenin ta
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : Nerden bilion lan 7 gün sonra düğünüm var mırto senmisin lan hişş.
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] : Ben [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] delü [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ülennnn
: Pardon abi yanlış numara cevirmişim
[MENTION=161790]MiaLey[/MENTION] : heee 40 ımdada mevlüt okutun helvayı unutma
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] : pepsi yedigün kola farketmez abi yaş pasta kaç katlı olsun
: höööö???!!!
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] : olm murtaza sende dıt dıııt sürülecek akıl yok gecenin köründe sen ara muhabbete bak yat uyu manyak
[MENTION=6708]4MinoRMacH1Né[/MENTION] : hamam böceğimiyim ben ne öldürüon gelde öldür gel delikanlıysan şimdi gelin adam çağırmaca yok teke tek bizim mahallede hadi bekliom
delikanlıysan gel .
[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION] : Gel babamdan iste olmazsa kaçarız
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : yani şimdi ölüm ne demek öldüğümüzde bu dunyadan sadece maddi mi ayrılıyoruz yoksa manen mi hepimiz öldüğümüze göre bu dunya yalan mı ruh bedenden ayrılırken neler söyle bi
:
:7 gün içinde öleceksin
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] : bu dunya sultan süleymana kalmamış bana mı kalçak
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] : Öldürmeyen Allah öldürmez sen bu lafı bilmionmu
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] : sende 6 gün sonra öleçeksin nasıl gecirdim lafı şakırtttt diye
:kk
[MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] : assgahfdd
: ne???
[MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] :zıtttt erenköy
:
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] : sen hiç aç karna ßaL yedinmi
: ne
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] : hadi yavrum sütünü iç yat sen
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : içen öldüde içmeyen ölmedimi.
: sen ona izleyen öldüde izlemeyen ölmedi de
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : haa sen kaseti diyon ben onu izlemedim ya
: hadi lan koydun dvd zamazingona
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : koydum ama çay demlemeye mutfağa gittim bi geldim the end yazıodu
: hadi ya abi izleyiver bi daha be arattırma beni boşu boşuna bak kontur bitio daha çok adam arayacam abi be ekmek parası be idare et be
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : tamam tamam izlerim ağlama
Saol abimmmm unutma yedi gün sonra .
: 7gün içinde öleceksin
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]: yaşıyormuyuz sanki asgari ücretle ay sonu getirecez diye ebemiz dıt dıııt
[MENTION=35083]heredot[/MENTION] : Valla abi söz borcumu getirecem kumar borcu namus borcudur .
[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] : Amanın o köyden topladığımız mantarlar zehirlimiymiş yandik
[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] : 7 gün gelsin ölmeyenin ta
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] : Nerden bilion lan 7 gün sonra düğünüm var mırto senmisin lan hişş.
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] : Ben [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] delü [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ülennnn
: Pardon abi yanlış numara cevirmişim
[MENTION=161790]MiaLey[/MENTION] : heee 40 ımdada mevlüt okutun helvayı unutma
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] : pepsi yedigün kola farketmez abi yaş pasta kaç katlı olsun
: höööö???!!!
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] : olm murtaza sende dıt dıııt sürülecek akıl yok gecenin köründe sen ara muhabbete bak yat uyu manyak
[MENTION=6708]4MinoRMacH1Né[/MENTION] : hamam böceğimiyim ben ne öldürüon gelde öldür gel delikanlıysan şimdi gelin adam çağırmaca yok teke tek bizim mahallede hadi bekliom
delikanlıysan gel .
[MENTION=160473]kartalicee[/MENTION] : Gel babamdan iste olmazsa kaçarız
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : yani şimdi ölüm ne demek öldüğümüzde bu dunyadan sadece maddi mi ayrılıyoruz yoksa manen mi hepimiz öldüğümüze göre bu dunya yalan mı ruh bedenden ayrılırken neler söyle bi
:
:7 gün içinde öleceksin
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] : bu dunya sultan süleymana kalmamış bana mı kalçak
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] : Öldürmeyen Allah öldürmez sen bu lafı bilmionmu
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] : sende 6 gün sonra öleçeksin nasıl gecirdim lafı şakırtttt diye
:kk
[MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] : assgahfdd
: ne???
[MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] :zıtttt erenköy
:
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] : sen hiç aç karna ßaL yedinmi
: ne
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] : hadi yavrum sütünü iç yat sen
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : içen öldüde içmeyen ölmedimi.
: sen ona izleyen öldüde izlemeyen ölmedi de
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : haa sen kaseti diyon ben onu izlemedim ya
: hadi lan koydun dvd zamazingona
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : koydum ama çay demlemeye mutfağa gittim bi geldim the end yazıodu
: hadi ya abi izleyiver bi daha be arattırma beni boşu boşuna bak kontur bitio daha çok adam arayacam abi be ekmek parası be idare et be
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] : tamam tamam izlerim ağlama
Saol abimmmm unutma yedi gün sonra .
Moderatör tarafında düzenlendi: