6. yılımız kutlu olsun bebeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
Şimdi malum yine 4544643535363. defa banlanmıştım. Dün Edanın seni özledim demesi üzerine tekrardan bi bakıyim dedim banım açılmıştı. Sonra düşündümde 2008 Ağustos ayından bu yana ban yiyorum aralıklarla xD Burada en çok Semih'e teşekkür etmek istiyorum Allah razı olsun o kadar sabrettin xD O kadar değişik arkadaşlar edindim ki burdan. 6 yıl dilekolay.. Çooğunu banlı geçirmiş olsam da yine de güzel anılar oldu o kadar hatunla beraber olduk burdan biçok erkekle kavga ettik. Ne Cansular Ne Ahmetler Fatmalar ayşeler geçti gitti de hala bikaç antika kalmış durumda forumda, neyse eskiden daha güzel olan buralara bu sene veda etme kararı aldım. Malum artık Konya'ya geçiyoruz orda yeni sayfa falan filan hayalim var. Burada ne yalan söyleyim en çok Anıl, himes54, Nazlı, Aslı, Eda, Semih, Özkan ve bikaç kişiyi daha sevmiştim.. Karanlık vardı beyza kayboldu gitti gerçide çok üzdüm gibiydi pişmanlık yaşadığım tek kişi o olabilir.

Hadi kendinize iyi bakın, selamlar.

:hi:

Son düzenleme:
---> 6. yılımız kutlu olsun bebeler.

:D Vedanın böylesi
Yine bekleriz Konya Ne iş hayırdır :)

Olm niye gidiyon :M Elinin ayarı yok mu senin insan 6. yılını kutlarken veda mesajına nasıl çevirir lan konuyu? asfdgfsd
Çok özlerim ben seni ama, senin postlarını okumaktan daha iyi bi şey yoktu bak bu forumda *-*
neyse biz şaaparız arada küfürleşiriz

Hosgeldin dedim simdi ise bunu okuyunca burada cok sey ogrenmis olmaniz guzel basta iyi dostluklar edinmis olman..Özlettirirler oyle dostlar sonra kendini :) bende konyada dogup buyudum Allaha emanet ol kardes.gule gule

Olm niye gidiyon :M Elinin ayarı yok mu senin insan 6. yılını kutlarken veda mesajına nasıl çevirir lan konuyu? asfdgfsd
Çok özlerim ben seni ama, senin postlarını okumaktan daha iyi bi şey yoktu bak bu forumda *-*
neyse biz şaaparız arada küfürleşiriz

Taaam yine sarkarsın bana whatsapp'ım açık xD

Foruma kazandırdığım smileylara kadar helal olsun asjkdahsjdh

ilk kez gördüm bayadır yoktu sanırım gitmesen daha iyiydi zaten online sayısı malum geyik yapacak adam kalmadı diyebiliriz o zaman hakkında hayırlısı .

Kutlu mutlu olsun 6. yılın.
İyi bak kendine tekrar görüşmek üzere. :)
Deli dolusun fakat iyi birisin. Her şey gönlünce olsun :)

Güle güle Emre abi, ara sıra ziyaret et forumu özletme kendini xD Hayatta başarılar, kendine iyi bak :)

Sen varya bu forumda efsanesin xD yine de gel arada ben de bırakamıyorum yine hatırı sayılır insanlar var arada giriyorlar :D
Özletme gel ama banlanma yine xD

inş xD

Sen varya bu forumda efsanesin xD yine de gel arada ben de bırakamıyorum yine hatırı sayılır insanlar var arada giriyorlar :D
Özletme gel ama banlanma yine xD

Efsaneler unutulmazzzzzzz derler sallamıyorlarsa xD Hayırlısı be aslı ban yemeden durabileceğimi sanmıyorum ama bakalım xD

Çık gel ulen kayseriye ( lan diyip ban yemiyecez diye kırıtıyoz ya helal olsun bize lan, lan dedim pardon lan. )

Güle güle Emre abi, ara sıra ziyaret et forumu özletme kendini xD Hayatta başarılar, kendine iyi bak :)

İnş hacım inş : ))) ( GELMİYECEK ) xD

baya basında macera gecmis yaa karedess

bende bes senedir burdayım ama pek takılmazduım gelir bakar giderdim hep arada bir o zmanalar arkadasın forumu vaerdı onunla ilgilenir yonetirdkk

simdi takılıyorum :D

WнιтєRσσт;4722399' Alıntı:
Çık gel ulen kayseriye ( lan diyip ban yemiyecez diye kırıtıyoz ya helal olsun bize lan, lan dedim pardon lan. )
elim kulagimda
yakinda geliyorum xD

biz kiritmayiz lan !
ayik ol xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri