4 tane 6 kullanarak 64 sayısını nasıl elde edebiliriz ?
mr.monk Kayıtlı Üye 4 Eyl 2010 #2 ---> 6 Sayısı 69-9+6=66 2 altıyı ters çevirerek 9 yaptım. çok uyanığım. başka türlü bir şey bulamadım buna, cevap bu değilse bu soru baya kazık demektir.
---> 6 Sayısı 69-9+6=66 2 altıyı ters çevirerek 9 yaptım. çok uyanığım. başka türlü bir şey bulamadım buna, cevap bu değilse bu soru baya kazık demektir.
pelin's world Bayan Üye 4 Eyl 2010 #3 ---> 6 Sayısı mr.monk' Alıntı: 69-9+6=66 2 altıyı ters çevirerek 9 yaptım. çok uyanığım. başka türlü bir şey bulamadım buna, cevap bu değilse bu soru baya kazık demektir. Genişletmek için tıkla ... iyide sonuç olarak 64 istemiş sen 66 bulmuşsun???
---> 6 Sayısı mr.monk' Alıntı: 69-9+6=66 2 altıyı ters çevirerek 9 yaptım. çok uyanığım. başka türlü bir şey bulamadım buna, cevap bu değilse bu soru baya kazık demektir. Genişletmek için tıkla ... iyide sonuç olarak 64 istemiş sen 66 bulmuşsun???
mr.monk Kayıtlı Üye 4 Eyl 2010 #4 ---> 6 Sayısı pelin's world' Alıntı: iyide sonuç olarak 64 istemiş sen 66 bulmuşsun??? Genişletmek için tıkla ... doğru dedin ya, beyin mıncıklaması geçiriyorum. kim mıncıklıyor len benim beynimi?
---> 6 Sayısı pelin's world' Alıntı: iyide sonuç olarak 64 istemiş sen 66 bulmuşsun??? Genişletmek için tıkla ... doğru dedin ya, beyin mıncıklaması geçiriyorum. kim mıncıklıyor len benim beynimi?