5o Cent İstanßuL*u SaLLadıı .. xD

iReM^^

Banned
Hip hop müziğinin sevilen grubu 50 Cent Kuruçeşme Arena'da verdiği konserde hayranlarıyla buluştu.

50 Cent İstanbul'u salladı

Konser öncesinde bilet alma işini son güne bırakanlar gişede uzun kuyruk oluşturdu.

Konser alanını saatler öncesinden dolduran binlerce hayranı 50 Cent'in müziğiyle çoştu.

Curtis Jackson ve diğer grup üyeleri Türk hayranlarıyla buluştuğu Kuruçeşme Arena'daki konserde "In da Club", "Candy Shop", ve "How We Do" gibi sevilen şarkılarının da yer aldığı toplam 36 şarkı söyledi.

ABD'de müzik listelerinde 4 şarkısı en çok dinlenen ilk 10 şarkı arasına giren ve ilk albümüyle 11 milyonluk satış yakalayan grup, konser ve sahne şovuyla İstanbullu hayranlarının beğenisini kazandı.

Hayranları konser alanını saatler öncesinden doldurdu. 50 Cent'in şarkılayla çoşan hayranları kendilerinden geçercesine dans etti.

Konsere ünlülerde ilgi gösterdi. Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar ve kızı Yasmin de konseri izlemeye gelenler arasındaydı.

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

file.ashx

---> 5o Cent İstanßuL*u SaLLadıı .. xD

50 Cent İstanbul'u salladı

Doğrudur ama çoğumuzun dinlediği sadece müzik ve anlamadığımız kelimeler oluyor.
Merak edip şarkılarının Türkçelerine bakınca benim de ona hayranım gitti :eek:

:sağol:

50 cent :eek:

off hastayım bu adama en cok sevdiqim şarkısı ın da cLup :eek:

konsere cok qitmek istedim ama o qün cok aksiLikLer oldu inşLh bidahaki sefere

saoL p. için :)

onemLı degıL aßLa..

mystic dedıgıne katılıyorum :1:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri