5800 xpress music

Skaikru

Kayıtlı Üye
Bi sorum olacak.
Benim bi 5800 ım var en son güncellemesi v60 mış. benim ki v52 de. Güncellemeleri kontrol et diyorum ancak güncelleme bulunamadı diyor. ne yapmam lazım ? Yardıııııım!!

---> 5800 xpress music

bilgisayarınızda PC Suite yüklü ise bağlantıyı yapıp PC Suite üzerindeki “Telefon yazılımını güncelle” bağlantısını tıkladığın da yükleme yapmıyormu ?

genelde ben öyle güncelliyorum.

---> 5800 xpress music

bilgisayarınızda PC Suite yüklü ise bağlantıyı yapıp PC Suite üzerindeki “Telefon yazılımını güncelle” bağlantısını tıkladığın da yükleme yapmıyormu ?

genelde ben öyle güncelliyorum.

o şekilde de yaptım olmadı. En iyisi Nokia Shop a mı götürsem ? yoksa başka bi çare var mı?

---> 5800 xpress music

o şekilde de yaptım olmadı. En iyisi Nokia Shop a mı götürsem ? yoksa başka bi çare var mı?

hmmm böyle bir sorunla karşılaşmamıştım hani tecrübe olurdu söylerdim de bu konuda daha fazla teknik bilgiye sahip olanlar yazar inş bende öğrenmiş olurum,

---> 5800 xpress music

Telefon ayarlarındaki cihaz güncellemelerini seçtikten sonra ayarlar diyip sunucu profiline bakmanda fayda var, nokia yazması lazım orda

---> 5800 xpress music

Baktım Nokia yazıyor zaten. Yine denedim yine olmadı. hırrr. İlgin için teşekkürler.

internete girdiğinde sorun yaşıyormusun benimde bir kaç gündür tarayıcı sayfayı görüntülemiyor diyor aslında sayfaya giriyor bir süre sonra görüntülenmiyor
atalım biz bu telleri

---> 5800 xpress music

internete girdiğinde sorun yaşıyormusun benimde bir kaç gündür tarayıcı sayfayı görüntülemiyor diyor aslında sayfaya giriyor bir süre sonra görüntülenmiyor
atalım biz bu telleri

İnternetimde sorun yok. İstersen hard format atabilirsin bi kaç basit işlemle hemde telefon hafızasında yer açılır. ben yakında atıcam telefonu çok sinir olmaya başladım :3dtjk:

---> 5800 xpress music

4 tuşa aynı anda basması zor geliyor bunu kodu vardı unuttum ben

O kod soft format olması lazım. Pek işe yaramıyo zaten o bence. yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açma düğmesine bas el sıkışma ekranı gelene kadar basılı tut sana hard format :D hem rahat etmiş olursun :)

---> 5800 xpress music

Tamam bakalım işe yarıyacakmı

yalnız mağdur sendin ben oldum şimdi xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri