bilgisayarınızda PC Suite yüklü ise bağlantıyı yapıp PC Suite üzerindeki Telefon yazılımını güncelle bağlantısını tıkladığın da yükleme yapmıyormu ?
genelde ben öyle güncelliyorum.
o şekilde de yaptım olmadı. En iyisi Nokia Shop a mı götürsem ? yoksa başka bi çare var mı?
hmmm böyle bir sorunla karşılaşmamıştım hani tecrübe olurdu söylerdim de bu konuda daha fazla teknik bilgiye sahip olanlar yazar inş bende öğrenmiş olurum,
Yinede ilginiz için teşekkür ederim
Telefon ayarlarındaki cihaz güncellemelerini seçtikten sonra ayarlar diyip sunucu profiline bakmanda fayda var, nokia yazması lazım orda
Baktım Nokia yazıyor zaten. Yine denedim yine olmadı. hırrr. İlgin için teşekkürler.
internete girdiğinde sorun yaşıyormusun benimde bir kaç gündür tarayıcı sayfayı görüntülemiyor diyor aslında sayfaya giriyor bir süre sonra görüntülenmiyor
atalım biz bu telleri
İnternetimde sorun yok. İstersen hard format atabilirsin bi kaç basit işlemle hemde telefon hafızasında yer açılır. ben yakında atıcam telefonu çok sinir olmaya başladım :3dtjk:
4 tuşa aynı anda basması zor geliyor bunu kodu vardı unuttum ben
Evet ya şu konuya allah rızası için biri bakıversin xD
Aldığıma pişman olduğum şeylerin başında 5800 gelir :S
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.