50 saatlik oyun öldürdü.

~eLiF~

Bayan Üye
Güney Kore'de Lee adlı 28 yaşındaki bir genç internet kafede 50 saat boyunca durmadan bilgisayar oyunu oynayınca yorgunluktan öldü.

Lee'nin 3 gün boyunca bilgisayarın başından sadece tuvalete gitmek ve bir portatif yatakta kısa süre kestirmek için kalktığı öğrenildi. Lee, bilgisayar oyunu oynamak için işinden ayrılmış.

---> 50 saatlik oyun öldürdü.

İnanmıyorum Baska Bir Sebebi vardır..

Tesekkürler

Türkiyenin Aydın İlinde Akın adlı 18 yaşındaki bir genç internet kafede 50 saat boyunca durmadan bilgisayar oyunu oynayınca yorgunluktan öldü.

Akın'ın 3 gün boyunca bilgisayarın başından sadece tuvalete gitmek ve bir portatif yatakta kısa süre kestirmek için kalktığı öğrenildi. Akın Bilgisayar Oyunu Oynamak İçin Okulu Bırakmış Diyerekten;

Değişik Değişik Yazılar Türetilir. :)

yuh anasını satim ***** izliyomuştur o sapığk:) ne oyunu o kadar saat oyunmu oynanır be

Türkiyenin Aydın İlinde Akın adlı 18 yaşındaki bir genç internet kafede 50 saat boyunca durmadan bilgisayar oyunu oynayınca yorgunluktan öldü.

Akın'ın 3 gün boyunca bilgisayarın başından sadece tuvalete gitmek ve bir portatif yatakta kısa süre kestirmek için kalktığı öğrenildi. Akın Bilgisayar Oyunu Oynamak İçin Okulu Bırakmış Diyerekten;

Değişik Değişik Yazılar Türetilir. :)

Valla ben böyle buldum gerisine karışmam :D

internet cafemiz varken

bende 2 gün uyumadan pc başın durmuştum.

hiç bişe oLmaz.

oLsa olsa kör olun :D

o zamanLar

arkadaş ortamı baya vardı

cs yapardık koLasına

her saat başı 1 tane 2.5 lt koLa biterdi.

chat , sohbet , geyik.

ne ararsan vardı. xD

O Kadar Kolayı Nerenizle İçiyodunuz hahaha

Cs Oynadığından Daha Önce Hiç Bahsetmemiştin :eek:

senin mesaj yazdıgın konunun

geyik olması icin bi sürü sebeb var.

knight online bağımlısysa 2 günde pc başında kalır 2 hafta da :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri