"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"

Quaresma

Kayıtlı Üye
1020_6285_sondakika001.jpg

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

İŞTE TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI

051244233311.jpg

Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilen fotoğrafı basına servis edildi. İşte o fotoğraf.

---> "50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"

NapaLım qeLmiş artık

Bisde Fb taraftarı oLarak seni öLe istiodukki anLatamayıs

NapaLım qeLmiş artık

Bisde Fb taraftarı oLarak seni öLe istiodukki anLatamayıs

Yanlız iki klübünde yanlışı var :D Beşiktaş oyuncuya imza attırdı Fenerbahçe bonservisi aldı Kayseri ise parayı Kayseri için biz birbirimize girdik yazık :D

bonservisi bizde isterse gelmesin cezası belli sonuçta

bonservisi bizde isterse gelmesin cezası belli sonuçta

FİFA RESMİ KURALLARINA GÖRE bir futbolcu eğer gitmek istemezse bonservisi verilen kulübe gitmeyebilir. YANİ mehmet topuz fb ye imza atmaz ise eğer transfer gerçekleşmez( bossman kuralı)

FİFA RESMİ KURALLARINA GÖRE bir futbolcu eğer gitmek istemezse bonservisi verilen kulübe gitmeyebilir. YANİ mehmet topuz fb ye imza atmaz ise eğer transfer gerçekleşmez( bossman kuralı)

bosman kuralı bu degıl:)bosman kuralının uygulanması ıcın 28 yasında olması lazım yada daha buyuk olması lazım:)...

buda su sekıldedır eger bır futbolcu bonservıs ucretını getırırse kulubune serbest kalabılme hakkına sahıptır:)

senın dedıgın kurallda da genelde fıfa yada kurallar dıyelım takdır hakkını futbolcudan yana kullanıyor ornek rıbery..

bana kalırsa ne bız ne besıktas bu transferden vazgecmek ısteyecek bu nedenle topuz kayserıye donecek sozunu yememek ıcınde sadece antremanlara cıkp maclara cıkmıyacak..

ornek aydın karabulut:)besıktas bursaya vermeye kalktı adam ben oraya gıtmem dedı araya trabzon gırdı besıktasla anlasamadı sonucta ne oldu besıktasta kaldı sımdı nerde dıyosanız en son almanyada aılesının yanındaydı:)besıktaslı olmadıgımdan fazlasını bılmıyorum:)

bonservis bedelini getirsinler gitsin oynasın o zaman..
gerçi kendisi de zaten söylemiş gerekirse 1 yıl oynamam hiç ama fener forması da giymem..böyle karaktersiz bi adama ihtiyaç yok bizde inşallah fener çekilir aradan alsın beşiktaş onu..

bonservis bedelini getirsinler gitsin oynasın o zaman..
gerçi kendisi de zaten söylemiş gerekirse 1 yıl oynamam hiç ama fener forması da giymem..böyle karaktersiz bi adama ihtiyaç yok bizde inşallah fener çekilir aradan alsın beşiktaş onu..

bonservısınıde bıze degıl kayserıye goturecek:)futbolcuyla sozlesme ımzalamadıkca bonservısı bızde sayılmaz:)

Aydın Ankaraspor'da :D ayrıca 2 takımında yanlış yaptığını yorumumda belirttim :D ama Beşiktaş'ın en büyük avantajı futbolcunun taktir hakkını Beşiktaş'dan yana kullanması.Ayrıca bu olay sürerse gecici lisans verilebilir.

:) böyle dönek futbolcu büyük takımda oynamayı haketmez en iyisi kendi çöplüğüne dönmesi..

Aydın Ankaraspor'da :D ayrıca 2 takımında yanlış yaptığını yorumumda belirttim :D ama Beşiktaş'ın en büyük avantajı futbolcunun taktir hakkını Beşiktaş'dan yana kullanması.Ayrıca bu olay sürerse gecici lisans verilebilir.

hahahaha adamı ornek gosterdım kısmetı acıldı:D

bana 10 bin versinler ben gideyim hahaha

Bencede alın hayrını görün Fb artık ondan sadece sizden gelecek paralardan faydalanır :D 5 alacakken şimdi 10 alacaksınız :D:D ama bir profesyonel asla klübünden izin almadan çıkıp ben şu takımlıyım diyemez

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri