5 yıl = 1 şampiyonluk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
Başlık biraz garip ama ilginç olsun diye öyle yazdım :) Bugün Forum'da 5.Senem. :hi:

Bundan Tam 5 Sene Önce 04.10.2008'te kayıt olmuştum.Ondan sonrada az-orta-çok bir şekilde aktif olmaya çalıştım.Hala'da aynı şekilde vakit oldukça aktif olmaya çalışıyorum.

İyisiyle,kötüsüyle geçirdiğim 5 seneyi inşallah daha nice senelerle burada olacağım :)

Hepinizi Seviyorum.Kalbini kırdıklarım varsa Özür Dilerim.Ablam,Abi bildiklerim İyiki varlar.

Hee bu arada bir dipnot atayım Doğum Günüm'e de az kaldı sayılır.Konu açacaklara duyurulur :3dth8:

14039313-illustration-featuring-the-number-5.jpg

Son düzenleme:
---> 5 yıl = 1 şampiyonluk :)

oh oh ne güzel :D güzel bi yazı + resim olmuş :D

hayırlı olsun nice seneler daha görürsün inşallah :D

Hem şimdiden doğum günün kutlu olsun hem de beşinci yılında hayırlı olsun. Umarım nicelerini de hep beraber kutlarız. :)

5 yılı anladık da 1 şampiyonluk ne xD

daha nice yıllara yusuf'm :R

vayy be 5 sene . Maşallah Kardeşim. Sana Bir Madalya Takmak Lazım Dimi Ama :D

DF Onur Madalyası :p

Nice Senelere :R

AblamAbi bildiklerim İyiki varlar.

Sende İyi ki Varsın .. iyi ki tanımışım seni :D

masallah kardscannn nıce senelere :D

Teşekkür Ederim Ablacım Hep Birlikte İnşallah :)

Hem şimdiden doğum günün kutlu olsun hem de beşinci yılında hayırlı olsun. Umarım nicelerini de hep beraber kutlarız. :)

Teşekkürler Eda :)

5 yılı anladık da 1 şampiyonluk ne xD

daha nice yıllara yusuf'm :R

5 şampiyonluk = 1 yıldız değilmi :D ben de o hesaptan abi :D

vayy be 5 sene . Maşallah Kardeşim. Sana Bir Madalya Takmak Lazım Dimi Ama :D

DF Onur Madalyası :p

Nice Senelere :R

Sende İyi ki Varsın .. iyi ki tanımışım seni :D

Evet artık bir madalya bekliyorum siz büyüklerimden ve adminlerden :D 5 sene dile kolay :D Sende iyiki varsın ablam hep birlikte daha nice senelere.. :)

Tebrik ederim. Nice yillara masaALLAH 5 yiil demek...

Basligi gordugumde sporla alakali birsey zannettim dunngece kadar acmamistim konuyu :) dun gece bakayim nenhaberiymiski bukadar yorum gelmis dedim. Meger uyelik senenmis :)

Tebrikler canım. Iyiki varsin.

Tebrik ederim. Nice yillara masaALLAH 5 yiil demek...

Basligi gordugumde sporla alakali birsey zannettim dunngece kadar acmamistim konuyu :) dun gece bakayim nenhaberiymiski bukadar yorum gelmis dedim. Meger uyelik senenmis :)

Tebrikler canım. Iyiki varsin.

İlginç olsun diye öyle yapmıştım :D Teşekkür ederim ablacım hep birlikte nice senelere :)

hep beraberce uzun yillar insallah burada paylasimlarimiza nese ve ahenk icinde devam ederiz,dede ye de dugun davetiyesi gondermeyi unutmazsin herhalde.

hep beraberce uzun yillar insallah burada paylasimlarimiza nese ve ahenk icinde devam ederiz,dede ye de dugun davetiyesi gondermeyi unutmazsin herhalde.

İnşallah Hep Birlikte :) Allah o günleri bizlere gösterirse neden olmasın :) Ellerinden öpüyorum dedecim , Saygılar :hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri