5 Mayıs Sonrası ..

endLesS

Webmaster
Merhaba Dostum ..

Bugünüm Biraz StresLi Biraz HüzünLü Birazda Laf oLSun Diye İyi geçTi diyebiLirim

Sabah kaLkamıyordum Az daha Yorgundum Dün Baya Bi YoruLmuştumda :M Sabah Araba iLe gittim iLk Defa Staj Yerine poLis Görürmü diye korktum bıraz sebebıde Arabayı bagLamaLarı DegıL Babamın bısey demesı xD Neyse Gittim İş Yerine Ve Tarih 5 Mayıs .. Bugünün Var Bir Önemi Benim İçin Geçmişte . 11 Ay oLacaktı Bugün be adamım :M Neyse HayırLısı oLSun Artık .. İş Yerinde başLadık çaLışmaya Baryam Benden de geç geLdi ve Dedim hadi geL çaLışmayaLım Bugün Arabada var gezeLim :M Arabayı Duyunca Tabi Benim eLeman Uykudan kaLktı GözLer AçıLdı hahaha Neyse Çıktık 5 TepeLere aLdık Bi koLa Bide İstanbLue Kafamızı TopLayaLım Dedik bir yandanda Oturduk Orda Ve çaLdı TeLefonum baktım Kayseriden Arıyor Birisi açtım ve TeLefonda Web Sitesini Yaptığım Bi Ruh Hastası .. Siteyi Kendisi bozdu ve tekrar yapmadım ve parasını istiyor geriye 2oo TL Kafam 1 MiLyon ve Karşı Tarafı Adeta Emir Verici Konuşuyor Bayram Uçtu Zaten aLdı TeLefonu BaşLadı bununLa Konuşmaya Ben aLdım ve Cocuk Bana O Parayı Pazartesi aLacam Dedi Bende Saçımın TeLini aLamazsın Dedim Sonrada Tartışma vs Bu Saydı Küfürü Erkek Ya Hani Sanki bi Onda var :M Neyse Bende başLadım Buna Veriştirmeye :M Sonrada Dedi Pazartesi Görüşecez Müdür Bu Hafta Tasdiknamemi verecekti eLime zor KurtuLduk Zaten SabıkaLıyız Baya bi :M Ne oLacak biLmem umarım Pek AbartıLı bısey oLmaz Cunku okuL Pek FazLa Üstüme geLmeye başLadı :s Neyse TeLefon Stresinden Sonra Eve geLdim Yattım Uyudum Bıraz Sonrada kaLktım ve Spor 'a Gittim Dün 6oo M. Parkuru 10 Tur Koşmuştum Bugun İse 16 Tur Koştum 9.6 Km Yani Aşıyorum Kendimi Bee :cool: Sonrasında ise KarşıyakaLım iLe

31378_1285377693787_1210487916_30626443_2735106_n.jpg

AsaLetine Kurban oLum Senın Yaa :106:

Sonrasında ise eve geLdim Ve Bi Duş aLıp Yemeğimi Yedim ve Oturdum Pc'ye ...

Sonrası Allah keRim TakıLan oLursa beLki Cevap Veririz xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri