4 Şubat 2013 Oğlak yorumu

Bayan Taruz

Bayan Üye
OĞLAK
Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek ve alışkanlıklarınızın esiri olmak yerine, yenilenmeden yana düşünmeniz faydalı olacaktır. “Ben artık değişimden yanayım ve geleceğim adına yeni kararlar vermek istiyorum” düşüncesini zihninize yerleştirin. Kendinizi analiz ederek hayatın her alanında deneyimler kazandığınız konuları değerlendirmeniz ve aynı hataları bir daha tekrar etmemeniz için kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızda bir dönem bitip yeni bir dönem başlıyor adeta fakat siz ne kadar kabul etmekte zorlansanız da birtakım olayların önüne geçemezsiniz. Bu durumda isyan edip olayların üzerine gitmemelisiniz. Sakinliği koruyarak enerjinizi dengede tutmaya çalışmalısınız.

Günün Olumlaması: Ruhumu ve aklımı, gönlümü arıtmak için kullanıyorum. Yaşamımı güvenle sürdürebilmem için en yüksek akıl yetilerimi faaliyete geçiriyorum. Anlamayı ve bilmeyi seçiyorum. Ruhumu gerçeğin ışığına açıyor ve güçleniyorum.

Günün Rengi: Turkuaz
 
---> 4 Şubat 2013 Oğlak yorumu

Günün Rengi: Turkuaz
Vuuuuuu :)
Biri Çelebi mi dedi ?
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst