4 Şubat 2013 Balık yorumu

Bayan Taruz

Bayan Üye
BALIK
Gökyüzü kendinizi arınmış ve huzurlu hissedeceğinize, yaşam sevincinizin artacağına işaret ediyor. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. Değişime açık olmayı başarmalısınız, bunu başaramazsanız sonunda hayata karşı beklenmedik bir fatura ödeyebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda; değişime, gelişmeye açık ve girişimci davrandığınızda, sizler için faydalı sonuçlar da beraberinde gelebilir. Bu süreçte iş birliği içinde bulunup değişen konuları ciddi bir şekilde değerlendirmek en doğrusu olacaktır. Gökler bugün; çarpmalar, incinmeler ve kazalara karşı dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri.

Günün Olumlaması: Hem fikir ve deneyimlerime sevgiyle sahip çıkıyorum hem de büyük bir heves ve merakla yeni deneyimlerimin denizine yelken açıyorum. Her ikisi de beni geliştiren etkilerdir. Doğru ya da yanlış yaşadıklarıma göre değişir. İşte bunun için yaşadığım ve yaşayacağım tüm deneyimlerime sahip çıkıyor ve onları kabul ediyorum.

Günün Rengi: Turuncu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri