4 Şubat 2013 Aslan yorumu

Bayan Taruz

Bayan Üye
ASLAN
Gökyüzü sizlere yansıyacak güçlü enerjilerle, yaşamınızın hemen her alanında olumlu etkileri de beraberinde getirecektir. Hayal gücünüzü en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bu süreci sonuna kadar değerlendirin. Mistik gezegenin şansını, aşk ve iş hayatınızda etkili bir şekilde yenilenen değişimle, yoğun olarak hissedeceksiniz. Sosyalleşin ve doğru zamanda, doğru yerde olmanın şansını yakalayın. Dikkat etmeniz gereken konular ise beklenmedik masraflar ve finansal sorunlar kapınızı bir anda çalabilir. Bugün parasal harcamalarınıza, sigorta ve vergi faturalardan kaynaklanan sorunlara dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.

Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Yaşamın bana sunduklarına tüm kalbimle şükrediyor ve ilerliyorum.

Günün Rengi: Turuncu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri