Salvo
Kayıtlı Üye
30 kasım Gece Sıra İçin 22:00 Da 100 kişi vardı sıraya girdim önümde 60 kişi vardı sıramı yazdım ondan sonra 1 aralık sabah 6.15 te gelin dedi 6 gibi dün isim yazdıranları almaya basladılar tabii diger taraftada cevre illerden gelen arkadaşlar hala isim yazdırmak için kuyrukta bekliyordu 6.30 gibi içieri alındık telefonları teslim ettikten sonra 50 gruplar halinde biraz bilgiden sonra ilk önce askerlik subesindeki memurlar bize verilen zarfı acıp kontrol edip ve kaydı yaptıktan sonra Aday numarası verip Teblig Tebellüg formundan 2 nüsha verdiler formu doldurup 1 tanesini oraya teslim ettik daha sonra orda tabip kontrolünden sonra sınava girdik 50 soruluk sınavıda bitirdikten evrakları gittigimiz yere götürmek için son bi defa kontrol yaptılar.Sınavdan sonra Zarfın içindeki evraklardan diplomanın fotokopisinden birini aldılar son olarak zarfta kalan evraklar ((1 tane Diploma fotokopisi,Sevk belgesi,gitmek istedigimizi belirten üst yazı,kimlik fotokopisi,ve sonra zarfı ilk actıkları zaman verdikleri teblig tebellüğ formunun 1 adedi digerini onlara sınavdan önce teslim etmiştik)) kontrol edip zarfı kapatıp bize gidecegimiz yere verirsin diye sölediler bütün işlmelerim 9.30 gibi bitip kapıdan cıktım işte bu kadar Ha bide Sağlık Durumunda AAA Grubu Arızalı yazan arkadaşlar vardı onu sorduk boy kilo sorunu diye söylediler o sorun degilmiş Sınavlar 10 Aralık ta acıklanıyor sonuçları orada verdikleri aday numarasından veya tc Kimlik numarasından ögrenebiliyon En gec Birligine 12 Aralık aksam 5 kadar Teslim Olman Gerekir Herkese Hayırlı Tezkereler