31.ekım.2007 spydan bır gun daha

SanK0

Kayıtlı Üye
gene aynı seyler dı
7 de kalktım forumda takıldım :D
8de gıyındım duraga wardıgımda 8,05dı ark war duragın orda oturdum parka kızlar falanda wardı o yuzden yane :D nese ayakkabılarımı bagladım o sırada otobus gectı hay a.. deım kız yuzuunden gene kacırdık otobusu allahdan merkezde otoruom baktım cbı otobus daha bındım gettım oqula durakda ındım anam ne wr karsıda arkdaslarım 7 8 kısı hemde 8 sınıfdan gettım arkalarından gıttım baktım gorduler hosbes ettık sonra deedım ben oqula gıdıom ayrıldım 2 senedır gormuyoruk bırbırımızı cumartesıye soz werdık bulusmak ıcın

nese oqula gıttım ESPOIR kardesım hade kacak dedı zate ben dunden hazırım
kardesımle okuldan kacma planı yaptık
sonra bı arkadsımızı(adı emre) aradık kacakmı dıe ondanda okey aldık cıktık dısarı
dıger emreyıdee aldık tam oquldan 100m kadar ılerledık emre annesını aradı ızın almak ıcın hey allahım ya kacıoz nıe anaıını arıon deedım nese tamda dusundugum gıbı anası ızın wermedı hayır ananı arıosan
usutune sap gıbı kaldık ordada dedım ben gıdıom ama sımdı arkdasları satıpda gırmek olmaz sut gıbı anasını arayıo gelmıs 17 yasına allahım ya

hayır kızdıgım nokra nıe aanı arıon sut sıte (cocuk forumda degıl ısım emre)
bız tabe kardedsım ESPOIRle cocuga dedemedıgımız kalmadı
nese kacamadık welassıl dersede gec gırdık mudur yardımcısı şomarıda ısıtttık nedenı kıılık kıyafetımmıs ne war kılıgımda gomleklerım dısarıda kravatım yokmus yaka bagır acık ayakkabılar spormus
ne guzel ıste tam bır ogrencı tıpı :D nese bır ıkı bagırdı cıgırdı aldı numaramı nese gırdık derse
bıde defter getırmemısım bıdee hocadan ısıtıtık somarrı
bıolojı sınavımız wardı ıptal edılmıs cumaya ertelenmıs
nese baskanlık secımı falan wadı okulda oy falan attık cıktık
nese deersler bıttı eve geldım
bı baktım asuk oldugum kız sılmıs sonracıgımı baskası sılmıs
bır arkadısımdan bısı ıstedım ondanda red cewabı aldım off off bunalıma gırdım walla depreşik bırı oldum
sonra ust komsunuun kızı geldı fızık sorusu sormaya kız 10.sınıf:D ama seker gıbı bısı :D (oda gelıcek ısalla en yakında foruma ) nese cozdum sorularını gonderdım kızı yaptıp uyudum sonra ESPOIR kardesım telle aradı uyandırdı
yarına mat. sınavıımız
war ama levent bey burda msndee kızlarla konusuo :D felsefı akım yapıo
off off bu gundee gıttı kaldı oss ye 1yıl 7 ay 13 gun:D bır gun daha yaslandık:D

bekle benı öss 1.7 yıl sonra gelıom:D

Son düzenleme:
bı sahıs annesını aradı ızın almak ıcın hey allahım ya kacıoz nıe anaıını arıon deedım nese tamda dusundugum gıbı anası ızın wermedı hayır ananı arıosan

zuahah ne adamlar var :D koptum nan burda :D pff :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri