31.08.2008.. (= 22:27

qösdé

Banned
Hmm bugün yine hErqünkü gibi sIkıcı saçma qünlerden biriydi canım sıkIlıyodu feLan iştee akşam olmasını beklıodum arkadaşmla bisikLet sürücektimm akşam oLdu feLan bi çıkıyım seRin havada bisikLet süRem dedim ama fazLada biLmem he:D öLe çat pat aRaba geLirr bağırrrm koRkarım feLan işte bindik bisikLete bu bEni ana yoLa çıkaRdı önümüzDede çukur vaRdı bi an dengesizLik yaptım vee önümzDekii Kaymakamın S0n modeL jipine çaRptım :19::19: ve aLarm çaLmaya başLadııı öyLe bi koRktumKii:D anlatamam sora işte o adrenaLinle bi baktım bizim TekerLek arabanın o tekerlek kısmına görmiş onu çıkartmaya çalıştık 0Ndan sora baktım arabayı böle şekiLLi şekiLLi çizMişimm neyse tekeri Hemen çıkarttım bisiklete atlar atLmaz orDan kaçtımm :(:( inş. göRenn oLmamştır ya kaymaKam MeHmetten özür diLioRummm :19:

Son düzenleme:
Türkçeyi katlettin önce..

mEmeDDen

bu Mehmet yazılıyor olmasın:p

Son düzenleme:
naptın bebiim yaf normal vatandaşLarın arabaLara çarpsaydın ya :D:D

şaka bi yana geçmiş oLsun :eek:
son kazan oLur inşalah :2:

Kardeşim Ne yaLan söLiyim ilk bşTa krizie qirdim qüLmekden anLatış tarzın hoŞuma qitti :) SonRa bi bkDm çarpmışSSın aRabaya üzüLdm qecmiş oLsn xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri