saat 7 de kalktım maksatım oqula gıtmekdee nese 8,45de gırıoz bız 8,20evdedn cıkıom otobusle falan yetısıom dıecenız ısın yokda nıe 7de kalkıon walla dedım bugun edebıyat sınavı wardı calısam sonracıgıma kalktım ıste elımı yuzumu yıkadım sonra kahvaltı 7,15 gıbı gıyındım hazırım pcde Geceden kalma acık nıe acık dıecenız kendı oyun oynunyor(knıght onlıne koxp meselesı)
cıktım oyuundan hade dedım bı foruma bakem
girdım hersey mısıl mısıl uyarken ben forumda cirit atıom 1 2 mesaj sıldım sonra ole gezınırken saat caldı 8,00olmus kalktım gettım oqula ılk ders İNKİLAp bı hoca wardır az sapık gırdık derse ESPOİR kardesmın yanına gectım oturdum 2 dersdee sınav ben tabe forum derken ders calısmadım aksamdanda kızlarla muhabet gene calısmadım
ama osun kardesım calısmıs yeter
ben aslen espoırın onundekı sırada oturuom nese 2 derse geldık ders BIOLOJI ama sınav war edebıyatta gırdık sınava baktım kardesım dokturuo dedım bende hade yazam bare 4 5 tane yaptım kendım sonrası kardedsımdedn bole yazısmaya gırdk benım yapmadıkklarımı onun yapamadıklarını soledım falan nese
bole gectı gıttı sınav 4 ders DILWE ANATIM walla aacayıp sıkıldım kafamı dayadım sıranın ustue dalmısım zıl calmıs ben ancak uyandım
oglen tenefusu deedıler cıktık yemeq faallan yedıık sonra 3 ders daha gorduk
cıktık bızımde dershanedee etüt war yarınkı sınava hazırlık ıcın gıttık gırdım anlamadım zaten mılet cozuo ben ole saf saf bakıom nese hoca bıttı dedı dırek otobuse atladım eve geldım
anam yemek hazırlamıs oturduk aılece yedık sonra actım pcyı
bana su an bıle kızgın olan bı arkadasım (kız)
sınır kupune donmus bı sekılde kavga ettık bıraz sonra foruma gırdım yenı bolumler gelmıs hade el attık oraya da
sonra 19,00 gıbı haberlerı ızlemeye basladım
19,45 de ust komsumuzun kızı geldı o 10sınıf ben 11 soru sormak ıcın nese 2 3 soru allahdan kolaydı cozduk gonderdık kızı
20,00 da uyumusum tvnın karsında 21,45 kadar kalktım baktım kuzen gelmıs
elındee sıgara war odamın kapısı kapalı sogukda pencere acık ıcerde anamlar oturuo cocuk burda sıgara ıcıo
(darkzet)
yas 13 daha mınıcık bısı ama ıcraatları buyuk cocugun
nese bu msnde muhabetde
kalktım bunu postaladım
sonra kızlarla konusurken arayada bu anıyı sıkıstırdım
yanı anıcanız aklım fıkrım oyun forum kızlarda bılmıom bennasıl kazanacam öss yı
cıktım oyuundan hade dedım bı foruma bakem
girdım hersey mısıl mısıl uyarken ben forumda cirit atıom 1 2 mesaj sıldım sonra ole gezınırken saat caldı 8,00olmus kalktım gettım oqula ılk ders İNKİLAp bı hoca wardır az sapık gırdık derse ESPOİR kardesmın yanına gectım oturdum 2 dersdee sınav ben tabe forum derken ders calısmadım aksamdanda kızlarla muhabet gene calısmadım
ama osun kardesım calısmıs yeter
ben aslen espoırın onundekı sırada oturuom nese 2 derse geldık ders BIOLOJI ama sınav war edebıyatta gırdık sınava baktım kardesım dokturuo dedım bende hade yazam bare 4 5 tane yaptım kendım sonrası kardedsımdedn bole yazısmaya gırdk benım yapmadıkklarımı onun yapamadıklarını soledım falan nese
bole gectı gıttı sınav 4 ders DILWE ANATIM walla aacayıp sıkıldım kafamı dayadım sıranın ustue dalmısım zıl calmıs ben ancak uyandım
oglen tenefusu deedıler cıktık yemeq faallan yedıık sonra 3 ders daha gorduk
cıktık bızımde dershanedee etüt war yarınkı sınava hazırlık ıcın gıttık gırdım anlamadım zaten mılet cozuo ben ole saf saf bakıom nese hoca bıttı dedı dırek otobuse atladım eve geldım
anam yemek hazırlamıs oturduk aılece yedık sonra actım pcyı
bana su an bıle kızgın olan bı arkadasım (kız)
sınır kupune donmus bı sekılde kavga ettık bıraz sonra foruma gırdım yenı bolumler gelmıs hade el attık oraya da
sonra 19,00 gıbı haberlerı ızlemeye basladım
19,45 de ust komsumuzun kızı geldı o 10sınıf ben 11 soru sormak ıcın nese 2 3 soru allahdan kolaydı cozduk gonderdık kızı
20,00 da uyumusum tvnın karsında 21,45 kadar kalktım baktım kuzen gelmıs
elındee sıgara war odamın kapısı kapalı sogukda pencere acık ıcerde anamlar oturuo cocuk burda sıgara ıcıo
(darkzet)
yas 13 daha mınıcık bısı ama ıcraatları buyuk cocugun
nese bu msnde muhabetde
kalktım bunu postaladım
sonra kızlarla konusurken arayada bu anıyı sıkıstırdım
yanı anıcanız aklım fıkrım oyun forum kızlarda bılmıom bennasıl kazanacam öss yı
Son düzenleme: