3 gün önce doğan yienim :D küçücük bişi ya avcum kadar kafası war :D msllhh :D:D...
ßy.MeCHuL Kayıtlı Üye 16 Ara 2008 #1 3 gün önce doğan yienim küçücük bişi ya avcum kadar kafası war msllhh ...
SS ßLaCK.AnqeL Bayan Üye 16 Ara 2008 #2 maŞALLah peh dadLıı ALLah baqıŞLAsın anaLı babaLı büyüTsünde çocuqa naZaR deqeR yaf nie koyDunki
ßy.MeCHuL Kayıtlı Üye 16 Ara 2008 #3 teşekkürrlerr.. amin amin masllh ya ne bilimm koydum iste 3 tane kız yiğenim oldu nasıl basa cıkcam :
teşekkürrlerr.. amin amin masllh ya ne bilimm koydum iste 3 tane kız yiğenim oldu nasıl basa cıkcam :
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 16 Ara 2008 #8 Allah Analı Babalı Büyütsün Ağlamadıkları Sürece Bebekleri Severim
E Esraa.. Bayan Üye 16 Ara 2008 #10 Oy Oy yerim ben onuu cok seker Allah anali babali buyutsun Iyi omur gecirsin insallah.
GülCe1 Bayan Üye 16 Ara 2008 #13 Allahim annali babali büyütsün insallah hayirli ömürler versin bahtida kendi kadar güzel olsun... cok sirin bu yaaaaaaa
Allahim annali babali büyütsün insallah hayirli ömürler versin bahtida kendi kadar güzel olsun... cok sirin bu yaaaaaaa
ßy.MeCHuL Kayıtlı Üye 16 Ara 2008 #17 TaTii_CaDii' Alıntı: senin gibi seker desene Genişletmek için tıkla ... öledir teşekkürler arkadslarr.... ilk doğdunda minicikti ya hala öle ya avcum kada kafası var ya
TaTii_CaDii' Alıntı: senin gibi seker desene Genişletmek için tıkla ... öledir teşekkürler arkadslarr.... ilk doğdunda minicikti ya hala öle ya avcum kada kafası var ya
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 16 Ara 2008 #18 oyy tatlıya bakkk.. Allah Analı Babalı Buyutsun Kardesım ..
MyLastBreath Bayan Üye 6 Ocak 2009 #20 yirim yirim oy oy oy maşallah nazar değmesin allah analı babalı büyütsün(amin)