3 dizi için tehlike çanları çalıyor

` Nur ~

Bayan Üye
Kötü reytingler alan diziler, Show TV'yi kara kara düşündürüyor

Başrollerini Emina Sandal, Tolgahan Sayışman, Hatice Aslan ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Lale Devri için basında tehlike çanlarının sesi duyulmaya başladı.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, kanalına bir türlü beklenen reytingleri kazandıramayan Lale Devri’nin biteceği dedikoduları kulislerden sızdı.

Dizinin son üç bölümü olduğu haberleri kulaktan kulağa yayılırken bu ihtimali çürütecek bir neden de yok. Öyle ki dizinin reytingleri kanalı tatmin etmiyor, üstelik dizinin başrol oyuncusu Emina Sandal oyunculuğuyla eleştiri oklarının hedefinde.

DELİ SARAYLI'DA NELER OLUYOR?
Aynı şekilde Show Tv'nin Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan dizisi Deli Saraylı'nın, 8 Ekim Cuma akşamı yeni bölümünün yayınlanması beklenirken, dizi Kolaj bölümüyle ekranlarda olacak.

Perran Kutman ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncuların yer aldığı Deli Saraylı'da sorun mu yaşanıyor?

Yayınlandığı ilk üç bölümüyle TOTAL'de beklenen performansı sergileyemeyen dizi, AB'de üst sıralarda olmayı başarabilmişti.

Dizifilm.com'un iddiasına göre Deli Saraylı'nın yayın günü olan 8 Ekim Cuma akşamı dördüncü bölüm yerine Kolaj bölümüyle yayınlanacak olması akıllarda soru işareti bıraktı.

O günün özel bir durumu yok. Günün diğer dizileri yeni bölümleriyle yayınlanacakken, Deli Saraylı'nın Kolaj bölümle ekrana gelecek olması akıllara kötü şeyler getiriyor.

Bir diğer taraftan dizinin çekimlerinin yetişmediğini de düşünebiliriz ki, umarız sorun sadece budur.

TÜRK MALI GEÇEN SEZONU ARATIYOR

Üçüncü dizi Türk Malı. Geçen sezonun en başarılı dizilerinden bir olarak gösterilen Türk Malı'nda düşüş sürüyor.

Diğer diziler gibi Türk Malı'ndan kötü ratingler alınması Show TV'yi kara kara düşündürüyor.

---> 3 dizi için tehlike çanları çalıyor

deli saraylı bitmesin.. :147:

en sevdiğim dizi konumunda suan :/

küçük sırlar ve kavak yelleri biterse tv dünyası bi rahatlar aslında edep bakımından

Lale Devri kadar absürt bi dizi görmedim hayatımda..

Türk malından zaten nefret ediyodum.Çünkü Türkiyede böle sacma sapann konusulan sacma sapan espiriler yapılan diziler ve oyuncular bir numara oluyor. Bakınız Şahika(Avrupa Yakası), Burhan Altıntop bi de Gaffur :S Bunlarda bi ara bir numaraydı herkes taklitlerini yapıodu..

Şimdii de Abiye bir numara :mad: Etrafımda İvet tabisi diyen insanları bogasım gelio artık o derece nefret ettim..

Neyse ikisi de bitsinn bi işe yaramıolar zaten.. Deli Saraylıyı da izlemedim hiç yorum yapmak istemiorm o yüzden...

Türk Malı'ndan ben de nefret ediyorum :)
Reklamlarını bile görmeye tahammülün yok espriler buz dolabı gibi oyuncularsa çok kötü (:)

duyduğuma göre milli mac var die dizi kolaj bölümüyle ekrana gelcekms cekimlerine son sürat devm ediliyoms ama yeni bölmnü beklerken bu kötü oldu :/
İnş. bitmez Canım xD
Lale Devri kadar absürt bi dizi görmedim hayatımda..

Türk malından zaten nefret ediyodum.Çünkü Türkiyede böle sacma sapann konusulan sacma sapan espiriler yapılan diziler ve oyuncular bir numara oluyor. Bakınız Şahika(Avrupa Yakası), Burhan Altıntop bi de Gaffur :S Bunlarda bi ara bir numaraydı herkes taklitlerini yapıodu..

Şimdii de Abiye bir numara :mad: Etrafımda İvet tabisi diyen insanları bogasım gelio artık o derece nefret ettim..

Neyse ikisi de bitsinn bi işe yaramıolar zaten.. Deli Saraylıyı da izlemedim hiç yorum yapmak istemiorm o yüzden...
hayrLısı oLsun.
Türk Malı'ndan ben de nefret ediyorum :)
Reklamlarını bile görmeye tahammülün yok espriler buz dolabı gibi oyuncularsa çok kötü (:)

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri